Työhyvinvointikortti

15marras(marras 15)15:3016(marras 16)19:30TyöhyvinvointikorttiAkavan Erityisalat kouluttaa

Aika

15 (Keskiviikko) 15:30 - 16 (Torstai) 19:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika 15.-16.11. klo 15.30–19.30
Paikka: webinaari

Akavan Erityisalat järjestää Työhyvinvointikortti® -koulutuksen yhteistyössä Työturvallisuuskeskuksen ja TJS Opintokeskuksen kanssa.

Kohderyhmä
: Koulutus on tarkoitettu niin esimiehille, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle kuin kaikille muillekin työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Sisältö ja tavoite:

  • työhyvinvoinnin näkökulmat
  • työhyvinvointi johtamisessa
  • työyhteisön toiminta
  • terveys ja työkyky

Koulutuksen tavoitteena on käynnistää kehittämisprosesseja työpaikalla ja lisätä yhteistyötä.  Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista sekä jäsentää rooleja ja vastuita.

Työpaikan voimavaroja ja kehittämiskohteita arvioidaan ennakkotehtävässä. Päivän aineistot, keskustelut ja ryhmätehtävät auttavat kehittämiskohteiden työstämistä koulutuksen jälkeen. Päivän päätteeksi kertaat oppimaasi tentin avulla. Koulutuksen ja tentin suoritettuasi saat haltuusi Työhyvinvointikortin.

Koulutus voi tarjota uusia ideoita myös käynnissä olevaan kehittämiseen. Työhyvinvoinnin kehittäminen hyödyttää työpaikkaa parhaiten, kun hyvinvoinnin kehittäminen on osa työpaikan kokonaiskehittämistä. Koulusta ei ole tarkoitettu työpaikan akuutteihin kriisitilanteisiin.

Kouluttajana Paula Antell, koulutus- ja kehittämisasiantuntija, TJS Opintokeskus.

Katso lisää ja ilmoittaudu viim. 30.10. >>

Koulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat. Lisätietoja: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi