Tuunaustauko: Miten työnimua voi vahvistaa?

14huhti09:0010:30Tuunaustauko: Miten työnimua voi vahvistaa?mieli ry kouluttaa

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:30(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 14.4. klo 9–10.30
Paikka: Zoom-webinaari

Tervetuloa mukaan Mieli ry:n toteuttamaan Mieli työssä -webinaarisarjaan ’Mielellään töissä – voimavarojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen!’ Mielen vahvistaminen on työelämätaito. Mielenterveys on kivijalka kyvyllemme elää täyttä elämää ja tehdä töitä.

Työssä mielen hyvinvointia voi vahvistaa arkisilla keinoilla voimavaroja lisäämällä. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista. Mieliystävällisen työpaikan rakentaminen on työyhteisön yhteinen asia. ​

Webinaarisarja keskittyy mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen vahvistamiseen kolmen eri teemakokonaisuuden myötä. Webinaarissa saat tietoa, vinkkejä ja oivalluksia, miten teemaa voi soveltaa oman työn ja työyhteisön arkeen.

Työn imu on myönteinen tunne ja motivaatiotila, joka lisää työn sujuvuutta ja tuottavuutta. Työn imussa olo on energinen ja työhön halutaan panostaa, työ koetaan merkityksellisenä ja omasta työstä tunnetaan ylpeyttä. Työn imussa työtehtäviin uppoutuu ja työt edistyvät. Suomalaisista työntekijöistä 59% kokee korkeaa tai melko korkeaa työn imua viikottain. Työn imua voi vahvistaa tunnistamalla oman työn voimavara- ja vaativuustekijöitä sekä työtä tuunaamalla. Työn imun kokemus vahvistaa mielen hyvinvointia.

Kouluttajana Saija Koskensalmi, asiantuntija, työelämän mielenterveys / MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Ilmoittaudu 14.4. klo 9 mennessä >>

Koulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat. Lisätietoja satu.sahla-juvankosk@akavanerityisalat.fi