Tutustuminen TAKUun ja Oulun Pikisaaren toimintaan

14loka17:0019:00Tutustuminen TAKUun ja Oulun Pikisaaren toimintaan

Aika

(Keskiviikko) 17:00 - 19:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Tervetuloa tutustumaan TAKUun ja Oulun Pikisaaren toimintaan!

Aika: keskiviikko 14.10. klo 17-19
Paikka: Pikisaarentie 13, sisäänkäynti B1 90100 Oulu (tila esteetön wc-tiloja lukuunottamatta)

Tilaisuudessa otetaan aluksi etäyhteys TAKUn toimistoon, josta vastataan TAKUlaisten ilmoittautumislomakkeella ennakkoon kysyttyihin kysymyksiin ja keskustellaan TAKUn asioista.

Lisäksi Oulu Urban Culturen toiminnanjohtaja Heikki Myllylahti kertoo Pikisaaren toiminnasta. Illan aikana myös kahvitellaan, verkostoidutaan ja jos ehditään, suunnitellaan tulevaa toimintaa. Tervetuloa kaikki TAKUlaiset ja TAKUn jäsenyydestä kiinnostuneet.

Tarjolla on pientä syötävää, joten ilmoittauduthan ennakkoon viimeistään 7.10. tämän lomakkeen kautta. Tilaisuuteen mahtuu mukaan 20 ilmoittautunutta. Jos et pääsekään paikalle, ilmoitathan esteestäsi viimeistään 7.10. mennessä Marille (mari.kettunen@taku.fi).

Huomioithan, että noudatamme tilaisuuksissamme Turvallisen tilan periaatteita. Voit tutustua periaatteisiimme tästä. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle tällä lomakkeella.

Ethän tule tilaisuuteemme sairaana ja muistat ohjeistuksen turvaväleistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta.

****
TAKUn alueellisiin tilaisuuksiin voi osallistua kuka tahansa TAKUn jäsen.
Alueryhmän tilaisuuksissa voit tuoda esiin ideoita alueella kaivattavasta TAKUn taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvistä koulutus- ja tapahtumatarjonnasta ja alueen ajankohtaisista taide- ja kultturialan työelämään liittyvistä edunvalvonnallisista kysymyksistä.

Osallistumalla TAKUn alueellisiin tilaisuuksiin kuulut paikalliseen taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden yhteisöön ja pääset verkostoitumaan alan ihmisten kesken.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679