Toiminnanjohtajana ja järjestöalan tehtävissä työskentelevien ammattilaisaamu

07syys08:3010:30Toiminnanjohtajana ja järjestöalan tehtävissä työskentelevien ammattilaisaamuHyvinvointia syksyyn ja aikaa verkostoitumiselle

Aika

(Torstai) 08:30 - 10:30(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: to 7.9. klo 8.30-10.30
Paikka: Ratavartijankatu 2 A, 00520 Helsinki/ Pasila (käynti Junailijanaukion puolelta)

Työskenteletkö toiminnanjohtajana tai muissa tehtävissä järjestössä? Tule mukaan lempeään syksyn aloitukseen Pasilaan, keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia alasi ajankohtaisista kysymyksistä kollegoiden kanssa. 

Keväällä pilotoidut ammattilaisaamut jatkuvat livetapaamisella, johon mahtuu mukaan 25 jäsentämme. Tarjolla on vegaaninen aamiainen ja kahvi/tee. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu tästä viimeistään su 3.9. aikana>>

OHJELMA

8.30-9.00 Hyvinvointia alkusyksyyn
Hengähdyshetkiä®-palautumisharjoitus on hetki itselle, omalle hyvinvoinnille ja palautumiselle. Istualtaan tehtävien läsnäolo- ja hengitysharjoitusten avulla voit parantaa omaa palautumistasi ja opit myös stressinhallintaa. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet, et tarvitse erillisiä varusteita, erityistä vaatetusta tai aiempaa kokemusta. Harjoituksen ohjaa Elina Ruoho-Kurola, palautumisvalmentaja, kulttuurituottaja (AMK), mentori ja pian valmistuva taiteen maisteri. 

9.00-10.30 Aamiainen ja tutustuminen
Aikaa verkostoitumiselle ja tilaa tutustumiselle. Mahdollisuus vaihtaa projekti-ideoita, saada kollegiaalista tukea, katsoa tulevaan.

TAKUn ammattilaisaamut on matalan kynnyksen alusta verkostoitumiselle ja vertaistuelle. Jos sinulla on jokin mielenkiintoinen projekti, jota haluaisit esitellä muille osallistujille (n. 5 min), kerrothan siitä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittaudu viimeistään su 3.9. aikana Jäsenten pyynnöstä verkostoituminen tilaisuudessa on sekä kevyesti ohjattua että vapaamuotoista.

Lisätietoa: Vilja Byström, vilja.bystrom@taku.fi

Tulevat ammattilaisaamut

Syyskuu

21.9. luovalla alalla toimivat, etätilaisuus Zoomissa
28.9. kasvatus- ja opetusalalla työskentelevät, etätilaisuus Zoomissa

Joulukuu
-Tuotannon tehtävissä työskentelevät, etätilaisuus Zoomissa
-Toiminnanjohtajat ja järjestöissä työskentelevät, etätilaisuus Zoomissa

Tammikuu
-Luovalla alalla toimivat, livetapaaminen Pasilassa
-Kasvatus- ja opetusalalla työskentelevät, livetapaaminen Pasilassa