Aivot ja työhyvinvointi

26syys16:0017:00Aivot ja työhyvinvointiProfessori Minna Huotilaisen luento aivojen jaksamisesta työelämässä

Aika

(Maanantai) 16:00 - 17:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: ma 26.09. klo 16–17
Paikka: verkkokoulutus
Kenelle: Maksuton tilaisuus on suunnattu kaikille Akavan ja STTK:n liittojen jäsenille.

Tavoite
Työelämä vaati meiltä paljon tiedon käsittelyä ja muutokset uuden oppimista. Tarkkailemalla henkistä suorituskykyämme saamme tietoa aivojen hyvinvoinnista – psykologisesta kuormituksesta palautumiseen ja stressin hallintaan ja siten virtaa työn tekemiseen.

Koulutuksen kuvaus
Miten aivomme jaksavat työelämässä? Luennolla professori Minna Huotilainen neuvoo, miten hyödynnämme tiedon aivojen toiminnasta työkaluiksi, joilla tuemme työhyvinvointimme. Luennon yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden keskusteluun Howspace-alustalla.

Minna Huotilainen on tunnettu aivotutkimustiedon kouluttaja, joka soveltaa neurotieteen uusimpia löydöksiä erityisesti työelämän kehittämiseen. Hän yhdistää tutkimuksissaan monitieteisesti kognitiotiedettä, kasvatustiedettä ja psykologiaa. Huotilaisella on taito puhua tieteellisestä tiedosta hyvin kansantajuisesti. Huotilainen on ollut kirjoittamassa aiheesta lukuisia tietokirjoja: mm. Tunne aivosi, Aivot työssä, Keskittymiskyvyn elvytysopas, Näin aivot oppivat ja Uuden ajan muistikirja.

Ohjelma
16:00 Tilaisuuden avaus
16:05 Aivot ja työhyvinvointi
16:45 Keskustelua ja kysymyksiä
17:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu koulutukseen tästä >
Ilmoittautuminen 23.09. mennessä

Koulutuksen järjestää TJS Opintokeskus, joka on Akavan ja STTK:n yhteinen koulutus- ja kehittämisorganisaatio. Jos et pääsekään osallistumaan, peruutathan ilmoittautumisen osoitteeseen toimisto@tjs-opintokeskus.fi
> Lisätietoja ja ilmoittautuminen TJS-opintokeskuksen kautta