Tekoäly

17kesä18:0019:00TekoälyWebinaari

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00(GMT+03:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Aika: 17.6.20 klo 18-19
Paikka: internet

Tässä webinaarissa luodaan ymmärrystä tekoälystä, joka tulee lähitulevaisuudessa hiipimään kaikkialle ja näkymään konreettisesti meidän jokaisen työssä ja elämässä.

Tekoäly kuulostaa hienolta ja monimutkaiselta, vaikka käytännössä se ratkaisee hyvin yksinkertaisia ongelmia. Itse sana nousee esiin eri tilanteissa, mutta kuinka hyvin ymmärrämme missä vaiheessa tekoälyn hyödyntäminen on, millaisia konkreettisia onnistuneita toteutuksia on jo otettu käyttöön tai miten työnkuvamme tulevaisuudessa voi muuttua tekoälyn vaikutuksesta? Näitä kysymyksiä pohdimme webinaarissa käymällä läpi konkreettisia toteutuksia ja esimerkkejä, miten tekoälyä jo hyödynnetään.

Tämä webinaari on sinulle, jos sinua kiinnostaa: 

  • Mitä tekoäly nykyään tekee, miten se jo auttaa meitä

  • Miten eri palvelut on oikeesti rakennettu

  • Mihin tekoälyn ”älykkyys” oikeastaan perustuu

Kouluttajana toimii Ville Suvanto. Hän toimii ohjelmistoyritys CGI:n Advanced Analytics Solutions yksikössä AI liiketoiminnan vetäjänä. Villen työpäivät pyörivät ”isojen ongelmien” ympärillä. Tiiminsä kanssa hän auttaa asiakkaitaan luomaan arvoa datasta hyödyntäen analytiikkaa ja tekoälyä. Lopputuloksena syntyy yksinkertaisia ja käytännöllisiä ratkaisuja, jotka helpottavat meidän elämäämme.

Ilmoittautuminen webinaariin

Webinaareihin voi osallistua vain jäsenemme. Jäsenyys tarkastetaan katto-organisaatiomme Akavan Erityisalojen jäsensihteereiden toimesta ja tarkastukseen kannattaa varata muutama päivä (viikonlopun aikana tarkastuksia ei tapahdu).

Webinaareihin ilmoittaudutaan UpPartnersin Uraportaalin kautta: www.urapalvelut.fi/akavanerityisalat

  1. Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi
  2. Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa ”Ilmoittaudu”
  3. Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet
  4. Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.