Tarinallistaminen verkkosivuilla: tarinan avulla erottuvuutta ja selkeyttä!

03marras09:0010:30Tarinallistaminen verkkosivuilla: tarinan avulla erottuvuutta ja selkeyttä!Akavan Erityisalat kouluttaa

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 3.11. klo 9–10.30
Paikka: webinaari

Sisältö: Verkkosivut ovat kuin talo, joka kutsuu ihmiset katsomaan ikkunasta, astumaan ovesta sisään, tutustumaan asukkaisiin ja osallistumaan talon elämään. Verkkosivut ovat edelleen tärkeä osa yrityksen toimintaa etenkin, kun somekanavien pysyvyyteen ei ole muutoksissa luottamista.

Miten suunnittelet verkkosivuja holistisesti siten, että sivut muodostavat kävijälle ehyen kokonaisuuden? Miten tuet sanomaasi visuaalisella ilmeellä ja tekstillä? Tässä verkkosivujen tarinallisuus auttaa sinua. Parhaimmillaan luot sivujen välille juonellisuutta, selkeytät vierailijan kulkua sivulta toiselle sekä jäät potentiaalisen asiakkaan mieleen ja sydämeen tunteella.

Tutustummee yhdessä esimerkkeihin ja pääset myös itse työstämään omien verkkosivujesi tarinallisuutta Tarinapolku-työkalun avulla. Tarinapolku-työkalu toimitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille.

Verkkovalmennuksen tavoite: Tavoitteena on, että osallistuja ymmärtää tarinallistamisessa käytettävät kerronnan keinot sekä oppii havainnoimaan asiakkaan palvelupolkua verkkosivuilla tarinan muodossa. Osallistuja oppii, miten voi hyödyntää tarinallistamisen keinoja verkkosivuilla eri vaiheissa syy-seuraussuhteiden luomiseen, asiakkaan kuljettamiseen tilanteesta toiseen ja asiakaskokemuksen elämyksellistämiseen.

Kouluttajana tarinallistaja Anne Kalliomäki.

Annen kehittämät tarinallistamisen menetelmät ovat innovatiivisia ja käytännönläheisiä ja ratkaisevat niitä haasteita, joita yrityksillä tänä päivänä on. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”.

Ilmoittaudu mukaan viim. 26.10. >>

Koulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat. Lisätietoja: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi