Lapin alueryhmän perustaminen

01kesä16:3018:00Lapin alueryhmän perustaminenLähde mukaan kehittämään toimintaa!

Aika

(Maanantai) 16:30 - 18:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

TAKUn Lapin alueryhmän perustaminen: Lähde mukaan kehittämään toimintaa!

Aika: ma 1.6.20 klo 16.30-18.00
Paikka: verkkokokous Teams-alustalla

Haluatko vaikuttaa alueesi ammatilliseen koulutus- ja tapahtumatarjontaan? Oletko kiinnostunut verkostoitumaan alueesi jäsenistön kesken? Tervetuloa mukaan perustamaan Lappiin omaa TAKU ry:n alueryhmää!

Kevääksi suunnitellun aloitustapaamisen peruunnuttua poikkeusajan vuoksi, starttaamme aluetoiminnan Lapissa etätapaamisella. Tapaamisessa TAKUn Lapin alueyhdyshenkilö Niina Oinas esittelee TAKUn aluetoimintaa ja ammattijärjestön toimintastrategiaa. Esittelyjen jälkeen tarkoitus on keskustella yhdessä siitä, millaisia tapahtumia ja koulutuksia jäsenet alueella haluaisivat järjestettävän. Kiinnostaisiko galleriakierrokset, webinaarikatsomot, keskustelutilaisuudet tai jotkin muut taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvät tapahtumat kulttuurilla tai ilman?

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 28.5.2020 tämän lomakkeen kautta. Jos et pääsekään paikalle, ilmoitathan esteestäsi viimeistään 31.5. mennessä Marille (mari.kettunen@taku.fi).

Mikä alueryhmä?

Alueryhmään voi liittyä kuka tahansa TAKUn jäsen.

Alueryhmän tehtävänä on alueyhteyshenkilöiden johdolla tuoda esiin ideoita alueella kaivattavasta TAKUn taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvistä koulutus- ja tapahtumatarjonnasta ja alueen ajankohtaisista taide- ja kultturialan työelämään liittyvistä edunvalvonnallisista kysymyksistä. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa ja voi pitää yhteyttä myös vaikkapa somen avulla.

Alueryhmä on yhdessä alueyhteyshenkilöiden kanssa tärkeä taide- ja kulttuurialan asiantuntijaporukka, joka toimii oman alueensa jäsenistön äänenä. Myös opiskelijajäsenet ovat lämpimästi tervetulleita.

Ryhmän jäsenenä saat väylän vaikuttamiseen ja verkostoitumiseen taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden kesken ja mahdollisuuden ideoida toimintaa yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tervetuloa!

 

Lisätietoja:
Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679