TAKUn Kulttuurikävely Tampereella

02kesä17:0019:00TAKUn Kulttuurikävely TampereellaTAKUn Tampereen seudun aluetoiminta

Aika

(Torstai) 17:00 - 19:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Lähde Kulttuurikävelylle ja tutustu Tampereen kaupunkiin uudesta kulmasta!

Aika:
to 2.6. klo 17-19
Paikka: kävelykierros alkaa osoitteesta Koulukatu 18 (Tampereen talouskoulun edustalta)

Tampereen TAKUlaisten toista tapaamista vietetään Kulttuurikävelyn merkeissä ja jatketaan omakustanteisella jälkipuinnilla klo 19 eteenpäin Ravintola Muusassa.

Kulttuurikävelyillä tutustutaan Tampereen kaupunkiin, sen historiaan ja kulttuuriin, sekä tietenkin muihin TAKUlaisiin Tampereen kaupungin kulttuuriraittien pohjalta. Kulttuurikävely on tapa tarkastella kaupunkia ja kaupunkitilaa, kertoa omia havaintojaan sekä jakaa omia ajatuksiaan ja toiveitaan sen kehitykseen liittyen. 

Vuoden 2022 ensimmäinen kulttuurikävely kulkee suomalaisten naisarkkitehtien pioneerin Wivi Lönnin jalanjäljissä hänen suunnittelemiensa rakennusten muodostamaa reittiä, mutta pysähtyy matkalla myös muiden kiinnostavien kohteiden äärelle. Keskustelu on vapaamuotoista ja opastus halutessa osallistavaa. Mukaan voi tuoda kaverin, myös ei TAKUlaiset kulttuurista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Kierros päättyy vapaamuotoiseen ja omakustanteiseen jälkipuintiin ravintola Muusaan osoitteessa Satakunnankatu 10. Muista säänmukainen vaatetus!
Ilmoittaudu mukaan 30.5. mennessä. Ilmoittaudu mukaan >>

Lisätietoja: Mari Kettunen, mari.kettunen@taku.fi, 044 777 8679