TAKUn after work Jyväskylässä

05maalis17:0019:00TAKUn after work JyväskylässäTeetä ja TAKUlaisia Teeleidissä

Aika

(Torstai) 17:00 - 19:00(GMT+02:00)

Sijainti

Teeleidi

Tapahtuman tiedot

 

Aika: to 5.3.20 klo 17-19
Paikka: Teeleidi, Kramsunkatu 1, 40600 Jyväskylä

Oletko kiinnostunut verkostoitumaan alueesi taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden kesken? Haluatko vaikuttaa alueesi ammatilliseen koulutus- ja tapahtumatarjontaan? Tervetuloa tutustumaan oman alueen TAKUlaisiin ja suunnittelemaan aluetoimintaa rennosti rupatellen iltateen merkeissä.

Ideoidaan yhdessä alueyhteyshenkilön kanssa, millaista TAKUn taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvää koulutus- ja tapahtumatarjontaa Jyväskylään ja Keski-Suomeen toivotaan, tai millaisiin työelämään liittyviin edunvalvonnallisiin kysymyksiin kaivataan vastauksia.

Ilmoittauduthan ennakkoon tarjoilujen vuoksi viimeistään 1.3. Ilmoittaudu tästä!

Jos et pääsekään paikalle, ilmoitathan esteestäsi viimeistään 25.2. Marille (mari.kettunen@taku.fi).

****

TAKUn alueellisiin tilaisuuksiin voi osallistua kuka tahansa TAKUn jäsen.

Alueryhmän tehtävänä on alueyhteyshenkilön johdolla tuoda esiin ideoita alueella kaivattavasta TAKUn taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvistä koulutus- ja tapahtumatarjonnasta ja alueen ajankohtaisista taide- ja kultturialan työelämään liittyvistä edunvalvonnallisista kysymyksistä. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa ja voi pitää yhteyttä myös vaikkapa somen avulla. Alueryhmä on yhdessä alueyhteyshenkilöiden kanssa tärkeä taide- ja kulttuurialan asiantuntijaporukka, joka toimii oman alueensa jäsenistön  äänenä.

Ryhmän jäsenenä saat väylän vaikuttamiseen ja verkostoitumiseen taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden kesken ja mahdollisuuden ideoida toimintaa yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679