TAKUn After Work Joensuussa

02huhti16:3018:00TAKUn After Work JoensuussaKevätkahvit Herkkupajassa – keskustelua, kuulumisia ja uusia kasvoja!

Aika

(Torstai) 16:30 - 18:00(GMT+03:00)

Sijainti

Kotileipurin Herkkupaja

Tapahtuman tiedot

Valittetavasti olemme joutuneet perumaan tilaisuuden koronavirusepidemiasta johtuvien rajoitusten vuoksi. Pahoittelemme sinulle tästä aiheutunutta harmia. Koitamme järjestää vastaavan tilaisuuden, kun tilanne rauhoittuu.

Aika: to 2.4.2020 klo 16.30 – 18
Paikka: Kotileipurin Herkkupaja, Suvantokatu 2 (Surakan aitta, Taitokortteli), 80100 Joensuu

Joensuun TAKUlaiset – on aika herätä talviunilta ja kokoontua yhteen Kotileipurin Herkkupajan tunnelmalliseen tupaan rennon after work -tilaisuuden merkeissä! Tarkoituksenamme on verkostoitua, inspiroitua, keskustella ja ideoida tulevaa kahvikupposten äärellä.

Tulevana vuonna TAKUn alueellista toimintaa on tarkoitus aktivoida ympäri Suomen – niin myös meillä Joensuussa. Tule kertomaan ajatuksiasi ja toiveistasi sekä tutustumaan muihin taide- ja kulttuurialalla työskenteleviin joensuulaisiin. Samalla pääset tapaamaan TAKU ry:n toiminnanjohtajan Nea Leon sekä Joensuun oman alueyhteyshenkilön Reetan, jotka kertovat lyhyesti muun muassa aluetoiminnan mahdollisuuksista ja TAKUn ajankohtaisista kuulumisista. Nea ja Reetta kertovat myös omista urapoluistaan ja -unelmistaan – ja toivottavasti sinäkin kerrot omistasi!

Tarjoamme kaikille tilaisuuteen osallistujille kahvia, teetä ja pientä suolaista syötävää, joten ilmoittauduthan ennakkoon 26.3. mennessä. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

****
TAKUn alueellisiin tilaisuuksiin voi osallistua kuka tahansa TAKUn jäsen.
Alueryhmän tehtävänä on alueyhteyshenkilön johdolla tuoda esiin ideoita alueella kaivattavasta TAKUn taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvistä koulutus- ja tapahtumatarjonnasta ja alueen ajankohtaisista taide- ja kultturialan työelämään liittyvistä edunvalvonnallisista kysymyksistä. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa ja voi pitää yhteyttä myös vaikkapa somen avulla. Alueryhmä on yhdessä alueyhteyshenkilöiden kanssa tärkeä taide- ja kulttuurialan asiantuntijaporukka, joka toimii oman alueensa jäsenistön  äänenä.

Ryhmän jäsenenä saat väylän vaikuttamiseen ja verkostoitumiseen taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden kesken ja mahdollisuuden ideoida toimintaa yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Lisätietoja:

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679