TAKUlaisten tapaaminen Rovaniemellä

15maalis17:3020:00TAKUlaisten tapaaminen RovaniemelläTavataan musiikin merkeissä Valokeilassa-klubilla

Aika

(Keskiviikko) 17:30 - 20:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 15.3. klo 17.30 – 20.00
Paikka: Rovaniemen Teatteri, Jorma Eton tie 8 (kokoonnutaan Teatteriravintolaan 2.kerrokseen) 

TAKU ry kutsuu pohjoisen jäseniään Rovaniemeltä ja lähialueilta aluetapaamiseen Rovaniemen Teatterin Valokeilassa-klubille!

Kokoonnumme kuulumisten vaihtamisen ja suolapalan äärelle teatteriravintolaan ennen esitystä. Illan kruunaa saamelaismuusikko Ánnámáretin klubikeikka. Osallistuminen on maksutonta TAKU ry:n jäsenille.

Ánnámáret eli Anna Näkkäläjärvi-Länsman on Inarista kotoisin oleva muusikko ja joikaaja. Illan aikana kuullaan uudenlaisia versioita biiseistä, keskustellaan musiikin merkityksestä ja ennen kaikkea avataan artistin matkaa muusikoksi. Valokeila-kubia vetävät näyttelijä Siiri Partanen ja kapellimestari Minna Siitonen, voit lukea lisää täältä >>

Tervetuloa mukaan tutustumaan pohjoisen TAKUlaisiin, verkostoitumaan asiantuntijoiden kesken ja inspiroitumaan! Tapaamista emännöi Rovaniemen alueyhteyshenkilö Niina Oinas.

Ilmoittaudu 3.3. mennessä >>

Mahdolliset peruutukset tarvitsemme 6.3. mennessä osoitteeseen riikka.harmaala@taku.fi . Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista joudumme valitettavasti perimään 20 euron peruutusmaksun (ei koske sairastapauksia).

HUOM. Pikatilanteissa tapahtumapäivänä yhteyshenkilönä toimii Niina, puh 044 5962676.

Lisätietoja: Riikka Harmaala, riikka.harmaala@taku.fi