TAKU goes UEF - after workit Agoralla

16marras16:0018:00TAKU goes UEF - after workit AgorallaTule kuulemaan tarinoita alan projekteista, tutkimuksista ja hankkeista & jaa omasi!

Aika

(Torstai) 16:00 - 18:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: to 16.11. klo 16.15–18.15 (kahvit tarjolla klo 16 alkaen)
Paikka: Itä-Suomen yliopisto (Yliopistokatu 4, luentotila AG 108 & kahvitarjoilu Kahvila Agorassa/Agora-rakennus)

TAKU ry ja Itä-Suomen yliopisto järjestävät inspiroivan after work -tilaisuuden, jonne ovat tervetulleita kaikki kulttuurialasta kiinnostuneet, alalla työskentelevät sekä kulttuurintutkimuksen ja kirjallisuuden opiskelijat. Ilmoittaudu 8.11. mennessä, linkki lomakkeeseen alempana.

Tule kuulemaan ja jakamaan tarinoita työ- ja opiskeluelämästä!

Tapahtumassa kuulet:
– Millaisten asioiden ja projektien parissa paikalliset kulttuuri- ja taidealan ammattilaiset työskentelevät?
-Mitä kulttuurintutkimuksen/kirjallisuuden opiskelijat juuri nyt tutkivat?
-Millaisia kulttuurihankkeita yliopistolla on meneillään?
-Millaisia mahdollisuuksia opiskelu- ja työelämän risteyskohta tarjoaa kulttuuri- ja taidealan tekijöille sekä opiskelijoille?

Toivomme myös sinun jakavan oman tarinasi! Halutessasi voit siis pitchata esimerkiksi meneillään olevasta projektistasi. Voit myös kertoa, mitä työsi käytännössä pitää sisällään tai minkälaisten asioiden parissa olet viime aikoina työskennellyt – tai vaikkapa jostain aikaisemmasta kiinnostavasta tapauksesta.

Vapaamuotoisen puheenvuoron maksimipituus on noin 5 minuuttia (voit käyttää tukenasi Power Point -dioja, max 5 diaa. Lähetä diat etukäteen, ohje alempana). Tämän jälkeen on hetki aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Tapahtumassa opiskelijat voivat pitchata esimerkiksi kandityöstään tai gradustaan. Lisäksi kuulemme humanistisen osaston työelämätiimin kuulumisia sekä yliopistolla meneillään olevista hankkeista! Nyt on siis erinomainen tilaisuus kasvattaa omia työelämäverkostoja, inspiroitua muiden tarinoista ja kuulla ajankohtaisia kuulumisia alalta!

Ilmoittaudu tällä lomakkeella viim. 8.11. >>

Lisätietoja antaa TAKU ry:n alueyhteyshenkilö Reetta, reetta.haverinen@gmail.com tai 050 467 6624. Lähetä mahdolliset diasi viimeistään 15.11. Reetalle sähköpostitse.

Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, ilmoita siitä Reetalle viimeistään 10.11.