TAKU - After Work, Rovaniemi

24elo16:3018:30TAKU - After Work, RovaniemiTutustumista ja rentoa rupattelua

Aika

(Maanantai) 16:30 - 18:30(GMT+03:00)

Sijainti

Y-North

Tapahtuman tiedot

Aika: ma 24.8.2020 klo 16.30 – 18.30
Paikka: Y-North, Aittatie 3

Oletko kiinnostunut verkostoitumaan alueesi taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden kesken? Haluatko vaikuttaa alueesi ammatilliseen koulutus- ja tapahtumatarjontaan? Tervetuloa tutustumaan oman alueen TAKUlaisiin ja suunnittelemaan aluetoimintaa rennosti rupatellen lasillisen äärelle.

Tutustumme aluksi Y-Northin yhteisölliseen työtilaan, jonka jälkeen Lapin alueyhdyshenkilö Niina Oinas esittelee TAKUn aluetoimintaa. Esittelyjen jälkeen tarkoitus on keskustella yhdessä siitä, millaisia tapahtumia ja koulutuksia jäsenet alueellaan haluaisivat järjestettävän. Kiinnostaisiko galleriakierrokset, webinaarikatsomot, keskustelutilaisuudet tai jotkin muut taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvät tapahtumat; kulttuurilla tai ilman? Tai onko mielessäsi ajankohtainen paikallista edunvalvontaa vaativa teema?

Tarjolla on pientä syötävää. Ilmoittauduthan ennakkoon tarjoilujen vuoksi viimeistään 17.8.

Ilmoittaudu tapahtumaan mukaan tästä!

Jos et pääsekään paikalle, ilmoitathan esteestäsi viimeistään 21.8. mennessä Marille (mari.kettunen@taku.fi). Rovaniemen tapahtuman järjestämisessä mukana Y-North.

Huomioithan, että noudatamme tilaisuuksissamme Turvallisen tilan periaatteita. Voit tutustua periaatteisiimme tästä. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle tällä lomakkeella.

****
TAKUn alueellisiin tilaisuuksiin voi osallistua kuka tahansa TAKUn jäsen.
Alueryhmän tehtävänä on alueyhteyshenkilön johdolla tuoda esiin ideoita alueella kaivattavasta TAKUn taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvistä koulutus- ja tapahtumatarjonnasta ja alueen ajankohtaisista taide- ja kultturialan työelämään liittyvistä edunvalvonnallisista kysymyksistä. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa ja voi pitää yhteyttä myös vaikkapa somen avulla. Alueryhmä on yhdessä alueyhteyshenkilöiden kanssa tärkeä taide- ja kulttuurialan asiantuntijaporukka, joka toimii oman alueensa jäsenistön  äänenä.

Ryhmän jäsenenä saat väylän vaikuttamiseen ja verkostoitumiseen taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden kesken ja mahdollisuuden ideoida toimintaa yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679