SULA - Sustainability and Love for Arts

11lokaKokopäiväinen12SULA - Sustainability and Love for Arts

Aika

lokakuu 11 (Keskiviikko) - 12 (Torstai)(GMT+03:00)

Sijainti

Kaapelitehdas

Tapahtuman tiedot

SULA tuo yhteen taiteen tekijät sekä luovien alojen yrittäjät, välittäjät ja kehittäjät. Mukana innostavia puheenvuoroja taiteen ja luovan alan huipputekijöiltä ympäri maailman. Ohjelman keskiössä ovat taiteen selviytymistarinat ja uusien kestävien toimintamallien luominen. Konferenssin puhujiksi on kutsuttu luovan talouden ja taidemaailman keskeisiä kehittäjiä ja liiketoiminnan uudistajia kuten:

Kate Johnson ja Michael J. Masucci (USA)
Tim Zeedijk, Rijksmuseum (NL)
Anttu Harlin, Gigglebug
Birgitta Persson, Olivearte (SE)
Laura Köönikkä, Finnish Art Agency
Lucy Kimbell ja Bethany Rex, University of the Arts London

Tapahtuman juontaa Mikko Silvennoinen.

Katso SULAn aikataulu ja tarkempi ohjelma aikatauluineen sekä puhujakuvaukset täällä. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Avasimme ilmoittautumisen SULAn asiantuntijaklinikoille ja workshopeihin!

Varattavina on kaksi Kumous – Uusi työnhaku -työpajaa, sekä 15 minuutin henkilökohtaisia tapaamisia lakimiehen kanssa esimerkiksi tekijänoikeuksista tai yleisesti työelämää (palkkaus, työehdot, sopimukset) koskettavista kysymyksistä. Lisäksi paikalla on julkisen ja yksityisen sektorin rahoittajia sekä ammatillisen osaamisen ja yrityskehittämisen asiantuntijoita antamassa neuvojaan luovien alojen toimijoille ja yrittäjille.

Klinikoille pääsee, jos on ostanut lipun tapahtumaan. Voit varata enintään kolme tapaamista, sekä paikan jompaan kumpaan työpajaan. Paikkoja rajoitetusti. Siirry suoraan klinikkailmoittautumiseen ja valitse sinulle mieleisimmät kokonaisuudet.

Kenestä vuoden tuottaja? Mikä onkaan vuoden parhain tuotanto?

TAKUn Tuottajapäivän kävijäpalautteessa on toivottu useammasta henkilöstä koostuvaa valitsijaraatia ja sellainen toteutuu tänä vuonna. Raatia johtaa TAKUn hallituksen puheenjohtaja ja Fazer Konserttitoimiston taiteilijamanageri Mari Lankinen. Lisäksi raadissa on mukana HuK ja kulttuurituottaja (AMK) Riina Kotilainen. Hän kirjoittaa parhaillaan gradua Turun yliopistolla (taidehistoria) ja toimii Turun Taiteilijaseuran toiminnanjohtajana. Kolmas raadin jäsen on Oulun Musiikkivideofestivaalien vastaava tuottaja, pitkän linjan tapahtumajärjestäjä ja DJ Juhani Oivo.

Jotta raati ehtii perehtyä ehdotuksiin, pyydämme lähettämään tiedot tällä lomakkeella 28.9. mennessä.

Varmista paikkasi ja osta TAKUn jäsenten erikoishintainen tapahtumalippu Holvista.

Kirjoita kommentti