Sinäkin osaat! Esittelyvideo tekoälyn avulla -työpaja

29elo09:0012:00Sinäkin osaat! Esittelyvideo tekoälyn avulla -työpajaAkavan Erityisalat kouluttaa

Aika

(Tiistai) 09:00 - 12:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 31.8. klo 9-12
Paikka: webinaari

Esittelyvideo osaamisestasi voi auttaa sinua erottumaan muista ja antaa potentiaalisille työnantajille tai asiakkaille hyvän käsityksen taidoistasi. Tekoälyn avulla voit rakentaa itsellesi videon, jossa korostat osaamistasi ja taitojasi.

Video rakennetaan ilmaisella, helppokäyttöisellä työkalulla nimeltä Lumen5.com, jonne sinun tulee luoda tunnukset itsellesi ennen koulutusta. Varaa myös kuvia itsestäsi koneellesi videon tekoa varten. 

Lumen5 käyttää tekoälyä luomalla tekstistä videon. Jokaista videon osaa voit muokata, ja koulutuksessa annetaan tähän ohjeet.

Huomioithan ennen koulutusta: Varaa 2-4 kuvaa itsestäsi erilaisissa tilanteissa ja mieti, kuinka tuot omaa osaamistasi esiin tekstissä tai kuvallisesti ja luo itsellesi tunnus https://lumen5.com/ . Koulutuksesta ei tehdä tallennetta.

Kouluttaja Liisa Siitonen (Xennek Oy) on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita.

Ilmoittaudu mukaan viim. 31.8. klo 9 >>

Maksuttoman jäsenkoulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi