Pysähtyminen jaksamisen äärelle

27huhti16:3018:00Pysähtyminen jaksamisen äärelleNäkökulmia ja työkaluja oman henkisen hyvinvoinnin vahvistamiseksi tässä ja nyt

Aika

(Tiistai) 16:30 - 18:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: tiistai 27.4 klo 16.30-18.00
Paikka: verkossa, Zoom-alustalla

Lämpimästi tervetuloa pysähtymään ja hengähtämään oman jaksamisen äärelle tämän haastavan kevään keskellä. Webinaari tarjoaa TAKUn jäsenille näkökulmia ja työkaluja oman henkisen hyvinvoinnin vahvistamiseksi tässä ja nyt. Miten löytää punainen lanka kaiken epätietoisuuden, huolten ja ahdistuksen keskellä? Tarkasteltavina näkökulmina nostetaan esiin mm. resilienssi, itsemyötätunto ja oman energian johtamisen keinot.

Asiantuntijana ja kouluttajana toimii taidetaustan omaava työpsykologi, työnohjaaja ja valmentaja Marjukka Laurola. Hän on työskennellyt viimeiset 10 vuotta työterveyspsykologina kulttuuriorganisaatioiden parissa auttaen yksilöitä ja yhteisöjä erilaisissa haastavissa tilanteissa. Viime vuosina hän on tehnyt myös pioneerityötä taiteen psyykkisen valmennuksen ja bändien työnohjauksen saralla. Työssä Marjukka innostuu erityisesti dialogin rakentamisesta ja ihmisten voimaannuttamisesta. Kaikkea hänen tekemistään ohjaa luova ote ja syvällinen ymmärrys.

Marjukka Laurola

Kuvassa Marjukka Laurola (kuvaaja: Johanna Kinnari)

Tilaisuus koostuu alustuksesta ja läsnäolo-/mielikuvaharjoituksesta. Kysymyksille ja yhteiselle keskustelulle on varattu myös tilaa. Mukaan mahtuu 95 TAKUn jäsentä. 

Tilaisuudesta tehdään tallenne, joka on ilmoittautuneiden katsottavissa kaksi viikkoa.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään sunnuntaina 25.4.

Zoom-linkki osallistumista varten lähetetään sähköpostitse päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Lisätietoja:
Vilja Byström
puh. 040 561 8967
vilja.bystrom(at)taku.fi