Psyykkisten voimavarojen vahvistaminen epävarmuuden keskellä

23huhti16:3018:00Psyykkisten voimavarojen vahvistaminen epävarmuuden keskelläwebinaari taide- ja kulttuurialan osaajille

Aika

(Torstai) 16:30 - 18:00(GMT+03:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Aika: to 23.4. klo 16.30-18.00
Paikka: livestriimi

Meneillään oleva poikkeusaika haastaa meitä monella tapaa. Mieli käy kierroksilla, asioihin on vaikea tarttua ja epätietoisuus tulevasta syö energiaa. Vaikka ulkopuolisia olosuhteita ei voi hallita, omaan mieleen voi aina vaikuttaa. Meissä on paljon piilossa olevia voimavaroja ja potentiaalia, joka on mahdollista virittää käyttöön! Tule mukaan webinaariimme vahvistamaan voimavarojasi!

 

Mitä opit ja saat mukaasi?

Tässä webinaarissa käymme läpi keinoja kehon ja mielen rauhoittamiseksi. Opimme, kuinka pärjätä haastavien ajatusten, tunteiden ja epävarmuuden kanssa. Webinaarista saat työkaluja jaksamiseen, voimaantumiseen sekä oman energian johtamiseen.

 

Kouluttajana taidetaustan omaava työpsykolgi, työnohjaaja ja valmentaja

Webinaarissa kouluttajana toimii Marjukka Laurola. Hän on taidetaustan omaava työpsykologi, työnohjaaja ja valmentaja. Marjukka on työskennellyt viimeiset 10 vuotta työterveyspsykologina kulttuuriorganisaatioiden parissa auttaen yksilöitä ja yhteisöjä erilaisissa haastavissa tilanteissa. Viime vuosina hän on tehnyt myös pioneerityötä taiteen psyykkisen valmennuksen ja bändien työnohjauksen saralla. Työssä Marjukka innostuu erityisesti dialogin rakentamisesta ja ihmisten voimaannuttamisesta. Kaikkea hänen tekemistään ohjaa luova ote ja syvällinen ymmärrys.

Marjukka Laurola

Kuvassa Marjukka Laurola (kuvaaja: Johanna Kinnari)

Ilmoittaudu!

Webinaari on vain jäsenillemme. Webinaarista tehdään tallenne, joka on vain koulutukseen ennakkoon ilmoittautuneiden käytössä kuukauden ajan webinaarin jälkeen. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätietoja: Mari Kettunen, mari.kettunen@taku.fi