Pomoverkosto

06touko09:0011:00PomoverkostoNäin onnistun johtajana

Aika

(Torstai) 09:00 - 11:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Hyvä johtaja – Pomoverkosto: Näin onnistun johtajana
Aika: torstai 6.5. klo 9-11
Paikka: Verkossa, Zoom-alustalla

Onnistumisia on pieniä ja suuria ja joskus jo onnistumisen alku riittää. Mentaalivalmentaja Matti Henttisen alustuksen jälkeen pohdimme yhdessä vapaasti keskustellen, miten varmistaa onnistuminen johtajana?

Tässä valmennuksessa:
– Kirkastat johtajuuden ydinasioita
– Ymmärrät, miksi johtajan tärkein tehtävä on tukea ihmisten hyvinvointia
– Syvennät ymmärrystä johtajana kasvamisesta keskustellen vertaisten kanssa

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

Ilmoittautuduthan viimeistään maanantaina 3.5.

Tilaisuuteen mahtuu 9 TAKUn jäsentä ja se on maksuton, mutta ilmoittautuminen sitova. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Lisätietoja:
Vilja Byström | vilja.bystrom@taku.fi | puh. 040 561 8967

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai sellaisiksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta.

Pomoverkosto-sparrausohjelma järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n, Viesti ry, Specia ry:n ja MAL ry:n ja Skilla ry:n kanssa.