Pohjois-Pohjanmaan alueryhmän perustaminen

18helmi17:0019:00Pohjois-Pohjanmaan alueryhmän perustaminenLähde mukaan kehittämään toimintaa!

Aika

(Tiistai) 17:00 - 19:00(GMT+02:00)

Sijainti

Cafe Antell Piha

Tapahtuman tiedot

TAKUn Pohjois-Pohjanmaan alueryhmän perustaminen: Lähde mukaan kehittämään toimintaa!

Aika: 18.2.20 klo 17.00-19.00
Paikka: Cafe Antell Piha (Kauppurienkatu 7, 90100 Oulu)

Haluatko vaikuttaa alueesi ammatilliseen koulutus- ja tapahtumatarjontaan? Oletko kiinnostunut verkostoitumaan alueesi jäsenistön kesken? Tervetuloa mukaan perustamaan TAKUn Pohjois-Pohjanmaan alueryhmää!

TAKUn Oulun seudun uudet alueyhteyshenkilöt Henri Turunen ja Anu Isoaho esittelevät TAKUn aluetoimintaa, jonka jälkeen keskustellaan yhdessä siitä, millaisia tapahtumia ja koulutuksia jäsenet alueella haluaisivat järjestettävän. Kiinnostaisiko galleriakierrokset, webinaarikatsomot, keskustelutilaisuudet tai jotkin muut taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvät tapahtumat kulttuurilla tai ilman?

Tarjolla on pientä syötävää ja kahvit/teet. Joten ilmoittauduthan mukaan viimeistään 11.2. tämän lomakkeen kautta. Jos et pääsekään paikalle, ilmoitathan esteestäsi viimeistään 11.2. mennessä Marille (mari.kettunen@taku.fi).

****

Alueryhmään voi liittyä kuka tahansa TAKUn jäsen.

Alueryhmän tehtävänä on alueyhteyshenkilöiden johdolla tuoda esiin ideoita alueella kaivattavasta TAKUn taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvistä koulutus- ja tapahtumatarjonnasta ja alueen ajankohtaisista taide- ja kultturialan työelämään liittyvistä edunvalvonnallisista kysymyksistä. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa ja voi pitää yhteyttä myös vaikkapa somen avulla. Alueryhmä on yhdessä alueyhteyshenkilöiden kanssa tärkeä taide- ja kulttuurialan asiantuntijaporukka, joka toimii oman alueensa jäsenistön  äänenä.

Ryhmän jäsenenä saat väylän vaikuttamiseen ja verkostoitumiseen taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden kesken ja mahdollisuuden ideoida toimintaa yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679