Pitchaus haltuun

13huhti12:0013:30Pitchaus haltuunPitch your art!

Aika

(Tiistai) 12:00 - 13:30(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: tiistai 13.4 klo 12-13.30
Paikka: verkossa, Zoom-alustalla

Toimitpa tuottajana, kulttuurin välittäjänä, taiteilijana tai moniosaajana taide- ja kulttuurialalla, pitchaustaidot kannattaa ottaa haltuun.

Valmennus antaa työvälineitä luovien konseptien ja ideoiden pitchaukseen sekä taiteellisen osaamisen sanoittamiseen. TAKUn jäsenille räätälöidyssä valmennuksessa käydään läpi luovan alan pitchauksen rakenne sekä esimerkkejä toimivista pitchauksista.

Tilaisuutta luotsaa Elsa Ervasti, teatteripedagogi ja valmentaja, joka on valmentanut satoja start-upeja sekä luovan alan yrittäjiä ja freelancereita pitchaukseen. Elsa kannustaa valmennettaviaan persoonalliseen ja rentoon esiintymiseen. Syksyllä 2020 ilmestyi Elsan ja Joonas Turusen esikoistietokirja Pitch!-innostavan tiivistämisen taito (Kustantamo S&S).

HUOM: Valmennus on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.4.>>

Mukaan mahtuu 16 TAKUn jäsentä. Valmennus on maksuton, mutta ilmoittautuminen sitova. Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä 9.4. mennessä.

Jos paikkoja vapautuu, ilmoitamme asiasta varasijoilla oleville ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumislinkit lähetetään sähköpostitse päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Lisätietoja:
Vilja Byström puh. 040 561 8967, vilja.bystrom(at)taku.fi