Perheystävällinen työelämä -työpaja

22maalis11:3013:00Perheystävällinen työelämä -työpajaAkavan Erityisalat kouluttaa

Aika

(Perjantai) 11:30 - 13:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 22.3. klo 11.30-13
Paikka: webinaari

Kohderyhmä: kaikki Akavan Erityisalojen jäsenet, etenkin perheen ja työn yhteensovittamisen keskellä elävät.

Sisältö ja tavoite: Perheystävällisyys on osa työpaikan kulttuuria ja johtamista, mutta ihan myös arjen empatiaa eri tilanteissa. Perheystävällinen työelämä ei koske vain pienten lasten vanhempia – kaikilla meistä on elämää myös töiden ulkopuolella, ja jokainen elämäntilanne ansaitsee yksilöllisen huomion.

Kun työtä ja muuta elämää on mahdollista joustavasti yhteensovittaa, työntekijät voivat ja jaksavat paremmin ja tehty työ on tuloksekkaampaa.

Tässä työpajassa keskustellaan erilaisista käytänteistä ja valinnoista, joilla voidaan tukea koko työyhteisön tuloksellisuutta ja jaksamista perhetilanteet huomioiden. Ja miten voisimme kaikki olla perheystävällisiä työkavereita?

Esityksessä käydään myös läpi, miten lainsäädäntö tukee työelämän ja perhe-elämän yhdistelmää ja mitä esihenkilön tulee tietää perheystävällisestä johtamisesta.

Ilmoittaudu 22.3. klo 11.30 mennessä >>

Kouluttaja: Annica Moore (Mothers in Business, MiB) on tasa-arvon, perheystävällisyyden ja inhimillisemmän johtamisen edistäjä ja yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka toimii Mothers in Business -verkoston johdossa. MiB on urastaan kiinnostuneiden äitien verkosto, joka toimii rakkaudesta uraan ja perheeseen.

Maksuttoman jäsenkoulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi