Perheen ja yrittäjyyden yhdistäminen

30loka18:0019:00Perheen ja yrittäjyyden yhdistäminenYrittäjyys-webinaarisarja II

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00(GMT+02:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Keskiviikkona 30.10. klo 18-19

Kuinka yhdistää yrittäjyys ja arki? Kuinka rakentaa yrittäjänä henkilöbrändiä somessa?

Naisyrittäjiä on Suomessa noin 84 000 vuonna. Tämä on noin kolmannes kaikista yrittäjistä. Naisten omistamat yritykset ovat pääasiassa pieniä yrityksiä ja naisyrittäjät toimivat usein yksinyrittäjinä. Naisten yrittäjyys on kasvussa ja webinaarissa kuulet miten yrittäjä voi yhdistää perheen ja tuottoisan yrittäjyyden.

Webinaarissa Heidi Ekholm-Talas kertoo, miten on yhdistänyt yrittäjyyden kolmen alle kouluikäisen lapsen perhe-elämään miehensä kanssa. Hän kertoo, miten perinteinen yrittäjyys vaihtui ajasta ja paikasta riippumattomaksi tiimiyrittäjyydeksi ilman kiinteitä kuluja sekä yrittäjäriskiä. Hän kertoo myös henkilöbrändin rakentamisesta sosiaalisessa mediassa.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • haluat enemmän aikaa perheelle,
  • haluat riskitöntä yrittäjyyttä,
  • sinua kiinnostaa henkilökohtainen kasvu ja itsensä kehittäminen ja
  • haluat hyödyntää sosiaalista mediaa yrittäjyydessä.

Heidi on kolmen pienen lapsen äiti, sarjayrittäjä ja vaikuttaja. Hän pyöritti 15 vuoden ajan tapahtumatoimisto Eventgardenia toimien satojen ihmisten työnantajana. Saatuaan lapset keski-iän kynnyksellä hän halusi stressittömämpää elämää ja löysi uuden uran suoramyynnin ja sisällöntuotannon parista. Hän vastaa Lapsiarkea Median eli Lapsennimi.com sivuston sisältömarkkinointikampanjoista ja rakentaa uutta verkkokauppaliiketoimintaa yhtiökumppaneidensa kanssa. Hän tekee sisällöntuotantoa myös asiakkaiden omiin medioihin. Heidi johtaa kansainvälistä tiimiään ruotsalaisessa suoramyyntiyhtiö Zinzinossa ja hänet palkittiin vuoden rekrytoijana 2017.

Tämän yrittäjyys-webinaarisarjan muut webinaarit ovat:

ke 25.9. klo 18-19 Palkkatyöstä yksin yrittäjäksi
ke 27.11. klo 18-19 Yrittäjä brändää tuotteesi oikein

Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa.

TAKU tarjoaa jäsenilleen yhteensä 100 lippua UP Partnerssin webinaareihin tänä vuonna 2019. Lippuja voi vuoden aikana varata enintään viiteen webinaariin jäsentä kohden. Tallenne on vuoden ajan katsottavissa.

Varaamalla paikan haluamaasi webinaariin uraportaalissa voit osallistua yksin tai järjestää webinaarikatsomon, sekä palata tallenteeseen uudelleen vuoden ajan niin monta kertaa kuin haluat. Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa, jonka muihin webinaareihin voi osallistua myös Akavan Erityisalojen tarjoamana tai paikkojen loputtua omakustanteisesti.

Webinaariin osallistuaksesi sinun täytyy ilmoittautua mukaan uraportaalin kautta, mutta et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden seurataksesi webinaaria. Uraportaaliin kirjaudutaan ensimmäistä kertaa jäsennumerolla.  Jäsennumero löytyy TAKUn/Akavan Erityisalojen jäsenkortista. webinaarista tulee myös tallenne, jos ajankohta ei syystä tai toisesta sovi sinulle.