Palvelumuotoilu kulttuurialalla

27elo16:0020:00Palvelumuotoilu kulttuurialallaKoulutus taide- ja kulttuurialan osaajille

Aika

(Torstai) 16:00 - 20:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Palvelumuotoilu kulttuurialalla ja tapahtumatuotannossa – koulutus taide- ja kulttuurialan osaajille

Aika: 27.8.20 klo 16.00-20.00
Paikka: Teams-kokous

Palvelumuotoilun ydin on asiakas!

Neljän tunnin käytännönläheisessä ja keskustelevassa koulutuksessa opit, mistä seikoista asiakkaan erinomainen kokemus syntyy taide- ja kulttuurialalla. Illan aikana tutustut palvelumuotoiluun ja selvität, miten voit hyödyntää palvelumuotoilun menetelmiä omassa työssäsi, erityisesti tapahtumatuotannossa. Päämääränä on ainutlaatuisen ja elämyksellisen asiakaskokemuksen muotoilu. Koulutus koostuu sekä luento-osuudesta että vinkeistä työpajamenetelmiin.

Koulutuksesta saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin.

  • Mitä palvelumuotoilulla tarkoitetaan?
  • Miten toimitaan, kun lähdetään muotoilemaan palvelua?
  • Mistä mielikuvat syntyvät taide-ja kulttuurialan asiakkaalle?

Harjoittelun vuoksi käymme yhdessä läpi muutamia hyväksi havaittuja palvelumuotoilun menetelmiä, joita voit hyödyntää jälkeenpäin omassa työssäsi.

Kouluttajana toimii FT, palvelumuotoilun kouluttaja Marjo Kamila. Hän on kokenut kouluttaja, jonka oma koulutusala ja työkokemus pohjautuvat taide- ja kulttuurialalle. Kamila kouluttaa erityisesti palvelumuotoilusta ja omaa kokemusta palvelumuotoilun workshoppien fasilitoinnista taide- ja kulttuurialan osaajille. Tällä hetkellä Kamilaa työllistävät Lapin yliopiston palvelumuotoilun perusopinnot useissa maamme kaupungeissa. www.marjokamila.fi

Koulutus on vain jäsenillemme.  Koulutus järjestetään Teams-kokouksena, jolloin riittää, että käytössäsi on toimiva internet-yhteys. Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tästä!

Huomioithan, että noudatamme tilaisuuksissamme Turvallisen tilan periaatteita. Voit tutustua periaatteisiimme tästä. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle tällä lomakkeella.

Lähetämme sinulle linkin koulutukseen lähempänä tilaisuutta. Linkillä pääset liittymään virtuaaliseen koulutukseen. Koulutuksesta tehdään tallenne.

Lisätietoja:

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679