Palkkatyöstä yksin yrittäjäksi

25syys18:0019:00Palkkatyöstä yksin yrittäjäksiYrittäjyys-webinaarisarja I

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00(GMT+03:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Keskiviikkona 25.9.19 klo 18-19

Mietitkö yrittäjäksi lähtemistä? Mietitkö riittääkö sinulle tarpeeksi asiakkaita? Oletko sitä mieltä, että yrittäjäksi synnytään?

Webinaarissa palkkatyöstä yksinyrittäjäksi lähtenyt Päivi Tiainen kertoo miten yrittäjyyteen kannattaa varautua ja miten pitää asiakkaat tyytyväisinä. Webinaarissa saat täystyrmäyksen ajatukselle : yrittäjäksi synnytään, sillä moni lähtee yksinyrittäjäksi vasta 50-vuotiaana. Saat myös vinkkejä siihen pitää itsestään huolta yksinyrittäjänä ja mistä löytää yrittäjäverkostoja tueksi.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • mietit yksinyrittäjäksi lähtemistä,
  • mietit onko yrittäjäksi lähtemiselle ikärajaa ja
  • mietit mistä saada voimaa toimia yksinyrittäjänä.

Päivi Tiainen on koko elämänsä tehnyt moninaisia töitä ravintola-alalla, viimeiset vuodet tapahtumajärjestelyn, sekä myynnin -ja markkinoinnin alalla. Päivi työskenteli palkkatyössä yli 40 vuotiaaksi asti, kunnes päätti ryhtyä päätoimiseksi yrittäjäksi. Yrittäjänä Päivi on päässyt kiertämään niin Suomea kuin muuta Eurooppaa työskennellen erilaisissa tapahtumissa. Yrittäjänä Päivi on oppinut miten tärkeää uuden oppiminen on ja hän on opiskellut yli 50 vuotiaana mm. some PRO myynnin- ja markkinoinnin ammattitutkinnon.

Tämän yrittäjyys-webinaarisarjan muut webinaarit ovat:

ke 30.10. klo 18-19 Perheen ja yrittäjyyden yhdistäminen
ke 27.11. klo 18-19 Yrittäjä brändää tuotteesi oikein

Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa.

TAKU tarjoaa jäsenilleen yhteensä 100 lippua UP Partnerssin webinaareihin tänä vuonna 2019. Lippuja voi vuoden aikana varata enintään viiteen webinaariin jäsentä kohden. Tallenne on vuoden ajan katsottavissa.

Varaamalla paikan haluamaasi webinaariin uraportaalissa voit osallistua yksin tai järjestää webinaarikatsomon, sekä palata tallenteeseen uudelleen vuoden ajan niin monta kertaa kuin haluat. Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa, jonka muihin webinaareihin voi osallistua myös Akavan Erityisalojen tarjoamana tai paikkojen loputtua omakustanteisesti.

Webinaariin osallistuaksesi sinun täytyy ilmoittautua mukaan uraportaalin kautta, mutta et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden seurataksesi webinaaria. Uraportaaliin kirjaudutaan ensimmäistä kertaa jäsennumerolla.  Jäsennumero löytyy TAKUn/Akavan Erityisalojen jäsenkortista. webinaarista tulee myös tallenne, jos ajankohta ei syystä tai toisesta sovi sinulle.