Palautumisen taito työssä - stressi ja palautuminen

03helmi09:0010:30Palautumisen taito työssä - stressi ja palautuminen

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 3.2. klo 9-10.30
Paikka: webinaari

Tervetuloa Mieli ry:n toteuttamaan Mieli työssä -webinaarisarjaan Mielellään töissä – voimavarojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen.

Mielen vahvistaminen on työelämätaito. Mielenterveys on kivijalka kyvyllemme elää täyttä elämää ja tehdä töitä. Työssä mielen hyvinvointia voi vahvistaa arkisilla keinoilla voimavaroja lisäämällä. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista. Mieliystävällisen työpaikan rakentaminen on työyhteisön yhteinen asia. ​

Webinaarisarja keskittyy mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen vahvistamiseen kolmen eri teemakokonaisuuden myötä. Saat tietoa, vinkkejä ja oivalluksia, miten teemaa voi soveltaa oman työn ja työyhteisön arkeen mielen hyvinvointia ja voimavaroja vahvistaen.

Palautumisen merkityksestä puhutaan varsin paljon, mutta työpäivän aikana tapahtuva palautuminen on tutkimusten mukaan suomalaisilla työntekijöillä vähäistä. Stressillä ja palautumisella on valtava merkitys niin työkyvyllemme kuin mielellemme. Palautumisen taitoja opettelemalla, palautumisen esteitä tunnistamalla sekä työpaikalla uusia toimintatapoja luomalla voidaan vaikuttaa merkittävästi työhyvinvointiin.

Kouluttajana Anna Nuorteva, asiantuntija, työelämän mielenterveys, MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Ilmoittaudu mukaan 3.2. klo 9 mennessä >>

Koulutus on Akavan Erityisalojen järjestämä. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi