Oppaiden after work - tule verkostoitumaan ja tapaamaan lakimiestä

09syys16:0020:00Oppaiden after work - tule verkostoitumaan ja tapaamaan lakimiestäHelsinki

Aika

(Maanantai) 16:00 - 20:00(GMT+03:00)

Sijainti

TAKU ry:n toimisto

Tapahtuman tiedot

Työskenteletkö museo- tai näyttelyoppaana, -valvojana, yleisötyössä tai muissa vastaavissa työtehtävissä? Tervetuloa verkostoitumaan maanantaina 9.9.2019 klo 16-20 TAKUn ja Museoalan ammattiliiton toimistolle (Pohjoisesplanadi 21 B 7 00100 Helsinki.

Museo- ja näyttelyoppaat ovat järjestäytymätön ja ammatillisilta profiileiltaan kirjava joukko. Oppaiden työsuhteet ovat hyvin eri tyyppisiä ja palkkahaitari erittäin kirjava. Epäselvä tilanne palkoissa ja työsuhteissa mahdollistaa palkkatason polkemisen, kun vaikkapa kesäsesonkimuseot palkkaavat kesätyöläisiä ja harjoittelijoita kohtuuttoman pienellä palkalla.

Tule mukaan keskustelemaan miten voimme yhdessä parantaa oppaiden tekemän työn arvostusta ja edistää yhdenvertaisuutta alan työehtojen ja palkkauksen suhteen. Paikalla ovat kollegoidesi lisäksi myös TAKUn ja MALn toiminnanjohtajat Katariina Mäkelä ja Nea Leo sekä lakimies Kari Eskola Akavan Erityisaloista. Tarjolla myös pientä iltapalaa ja virvokkeita.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Museoalan ammattiliitto MAL ja Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU, mutta tilaisuus on avoin myös muille kuin jäsenillemme. Voit siis ottaa kollegasi mukaan tutustumaan ammattiliittosi toimintaan. Paikalle mahtuu 25 nopeiten ilmoittautunutta. Ilmoittaudu tapahtumaan 4.9. mennessä tästä.