Omien vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen työnhaussa

24loka17:0020:00Omien vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen työnhaussa

Aika

(Tiistai) 17:00 - 20:00(GMT+03:00)

Sijainti

TAKU ry

Tapahtuman tiedot

Koulutuksessa paneudutaan siihen, miten tunnistaa omaa osaamista ja vahvuuksia sekä kuinka hyödyntää niitä työnhaussa. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia tapoja oman osaamisen tunnistamiseen sekä siihen, miten näiden pohjalta luodaan myyvä ja markkinoiva kokonaisuus, jolla erottua työnhakijana.

KOULUTUKSEN TEEMOJA:
• Miksi vahvuuksien tunnistaminen on tärkeää?
• Miten tunnistan omia vahvuuksiani?
• Miten kerrot muille osaamisestasi?
• Miten tiivistät oman osaamisesi?
• Miten erotut asiantuntijana?

Innostava koulutus sisältää kouluttajan alustuksia, harjoituksia ja runsaasti vinkkejä oman osaamisen tunnistamiseen ja hyödyntämiseen työnhaussa.

​Kouluttajana toimii Pilvi Nybom. Pilvi on toiminut viimeisten viidentoista vuoden ajan erilaisissa uravalmennus-, koulutus-, ja konsultointitehtävissä. Työtehtävät ovat liittyneet henkilöstön kehittämiseen, rekrytointiin, urasuunnitteluun ja esimiesten valmentamiseen. Pilvi on työskennellyt myös ulkomailla, viimeksi Kiinassa kansainvälisen valmennusyrityksen palveluksessa. Hän on työskennellyt myös suurissa suomalaisissa valmennustaloissa.

​Mukaan mahtuu 15 TAKUn jäsentä​, lisäksi varasijoille otetaan 3. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijalla oleville ilmoitetaan erikseen. Mahdolliset peruutukset 17.10.2017 mennessä, ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista veloitamme 30 euron peruutusmaksun. Koulutus on maksuton TAKUn jäsenille.