Oman osaamisen hinnoittelu taide- ja kulttuurialoilla -koulutus

28loka17:0019:00Oman osaamisen hinnoittelu taide- ja kulttuurialoilla -koulutusHelsinki + livestream

Aika

(Maanantai) 17:00 - 19:00(GMT+02:00)

Sijainti

TAKU ry:n toimisto

Tapahtuman tiedot

Aika: maanantaina 28.10. klo: 17-19
Paikka: TAKU ry:n toimisto, Pohjoisesplanadi 21 B 7 00100 Helsinki tai livestream

Mistä lähden liikkeelle, kun pitäisi vastata kysymykseen ”Mitä tämä sitten maksaa?” Miten päättelen, kuinka arvokasta tekemäni työ on tilaajan kannalta? Paljon minun pitää laskuttaa selvitäkseni juoksevista kuluista? Oman osaamisen tai työn hinnan laskeminen voi olla vaikeaa.

Kahden tunnin koulutuksessa käsitellään käytännönläheisesti hinnoitteluun vaikuttavia tekijöitä. Koulutuksen aikana käydään läpi hinnoittelu- ja taulukkolaskentaa pienin askelin. Koulutuksessa käsitellään mm. kulurakennetta, työajanseurannan merkitystä hinnoittelussa, hinta esimerkkejä ja pohditaan apurahojen merkitystä hinnoittelussa. Koulutus sopii erityisesti sinulle, jos myyt omaa osaamistasi tai työtäsi taide- ja kulttuurialan kentällä.

Kouluttajana toimii yhteisötaiteen agentti ja toimitusjohtaja Annukka Ketola Kallosta. Ketola on toiminut 10 vuotta yrittäjänä ja auttanut lukuisia taiteilijoita ja luovan alan ammattilaisia kehittämään yritystoimintaansa. Toimitusjohtajuuden ja yhteisötaiteen agenttina toimimisen lisäksi Annukka on toiminut myös talouspäällikön tehtävissä. Koulutukseltaan Annukka on kulttuurituottaja (AMK) ja tradenomi (YAMK).

Koulutukseen mahtuu mukaan 16 TAKUn jäsentä paikan päälle, mutta koulutusta on mahdollista seurata myös striimin välityksellä, jolloin riittää, että käytössäsi on toimiva internet-yhteys.

Ilmoittautuminen koulutukseen.