Opi paremmaksi neuvottelijaksi

16touko16:0020:00Opi paremmaksi neuvottelijaksiAvaimet onnistuneeseen neuvotteluun

Aika

(Maanantai) 16:00 - 20:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: ma 16.5. klo 16-20
Paikka: Zoom
Osallistujamäärä: 25 (per järjestö) 

Miten neuvotteluihin kannattaa valmistautua?
Miten välttää ”hankalan tyypin” maine, mutta olla silti riittävän tiukka neuvottelija?
Miten puhua rahasta?

Tervetuloa TAKUn jäsenkoulutukseen, jossa käydään läpi hyviä neuvottelutyylejä ja annetaan valmiudet ymmärtää itselle tyypillistä käyttäytymistä neuvottelutilanteessa. Osallistujat saavat konkreettisia neuvotteluvinkkejä, joiden avulla neuvotteluihin voi valmistautua rakentavasti ja neuvotella strategisen luovasti, ottaen huomioon sekä omat että neuvottelukumppanin tarpeet.  

Luento-osioiden lisäksi koulutus sisältää keskusteluja, testejä ja ryhmätyötä. Koulutus kestää noin neljä tuntia ja se sisältää taukoja. 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä >

Ohjelma

  • Rakentava neuvottelutyyli.
  • Itselle luontaisen käyttäytymistyylin ymmärtäminen ja tietoinen hallitseminen.
  • Neuvottelunuotit – konkreettisia vinkkejä neuvotteluihin valmistautumiseen, neuvottelutilanteeseen ja neuvottelujen jälkihoitoon. Erityisesti: neuvottelujen herättämät tunteet, hankalat neuvottelutilanteet.

Miksi mukaan?

Neuvottelutaitoja tarvitsevat kaikki erilaisia sopimuksia neuvotellessaan. Koulutus on suunnattu jokaiselle, joka haluaa parantaa neuvotteluosaamistaan. Voit osallistua koulutukseen olit sitten työelämässä, opiskelija, itsensätyöllistäjä, työskentelet apurahalla tai olet tai tällä hetkellä pois työelämästä. 

Ole siis nopea ja varaa paikkasi kevään tärkeimpään koulutukseen! Ilmoittautuminen päättyy torstaina 12.5. klo 24.00 ja koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 15.

Kouluttaja

Koulutuksessa osallistujia ohjaa ja sparraa maamme eturivin neuvottelukouluttaja Lottaliina Pokkinen, viulisti ja juristi (OTL). Jo yli 20 vuoden ajan hän on auttanut artisteja, kirjailijoita, kuvataiteilijoita ja muita luovien alojen tekijöitä heidän sopimusneuvotteluissaan. Sopimus- ja neuvottelukulttuurin kehittäjänä Lottaliina on omassa intohimoammatissaan.

Koulutuksen järjestää TAKU yhdessä kollegajärjestö Kieliasiantuntijoiden kanssa. Lisätietoja tilaisuudesta TAKUn toiminnanjohtaja Nealta nea.leo@taku.fi.


Turvallisemman tilan periaatteet

TAKUn tilaisuuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Emme hyväksy loukkaavaa tai häiritsevää käytöstä, kuten syrjintä tai muu häirintä. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle. Lue turvallisemman tilan periaatteet tapahtumasivun alaosasta.