Myötätunto ja myötäinto työn merkityksellisyyden vahvistajana

03maalis09:0010:30Myötätunto ja myötäinto työn merkityksellisyyden vahvistajana

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 3.3. klo 9-10.30
Paikka: Zoom-webinaari

Tervetuloa Mieli ry:n toteuttamaan Mieli työssä -webinaarisarjaan Mielellään töissä – voimavarojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista. Mieliystävällisen työpaikan rakentaminen on työyhteisön yhteinen asia. ​Mieli ry:n webinaarisarja ( keskittyy mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen vahvistamiseen kolmen eri teemakokonaisuuden myötä. Saat tietoa, vinkkejä ja oivalluksia, miten teemaa voi soveltaa oman työn ja työyhteisön arkeen mielen hyvinvointia ja voimavaroja vahvistaen.

Nykytyöelämässä vuorovaikutus- ja tunnetaidot korostuvat. Myötätuntoa ja -intoa ei voi automatisoida eikä korvata robotiikalla. Ne tulevat säilymään tarpeellisina taitoina, kun uudistuminen nähdään yhä enemmän yhteisöllisenä asiana.

Kouluttajana toimii Sari Nuikki (erityisasiantuntija ja psykologi, Työelämän mielenterveys yksikön päällikkö, MIELI Suomen Mielenterveys ry), joka haluaa kääntää psykologista tutkimustietoa inhimillisen elämän käytännöiksi. Hän on toiminut yli 20 vuotta esihenkilönä ja yli 15 vuotta työterveyspsykologina sekä useiden vuosien ajan työnohjaajana ja psykoterapeuttina.

Ilmoittaudu viim. 3.3. klo 9 >>

Maksuttoman jäsenkoulutuksen järjestää Akavan Erityisalat. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi