Myötätunto, empatia ja tunnetaidot työelämässä

25huhti17:0020:00Myötätunto, empatia ja tunnetaidot työelämässäTAKU ja MAL kouluttaa

Aika

(Tiistai) 17:00 - 20:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: ti 25.4. klo 17–20
Paikka: Zoom

Miksi myötätuntoon, empatiaan ja tunnetaitoihin kannattaa panostaa?
Miten niitä voi oppia ja lisätä itsessä ja työyhteisössä?
Mitä ne konkreettisesti tarkoittavat työssä?

Tervetuloa Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU:n ja Museoalan ammattiliitto MAL:n yhteiseen koulutukseen, jossa opit empatian hyödyistä työyhteisössä ja saat konkreettisia työkaluja empatian lisäämiseen! Miten ja miksi työssä kannattaa toimia myötätuntoisesti itseä ja toisia kohtaan? Kouluttajana tutkija, kouluttaja ja tietokirjailija Miia Paakkanen.

Koulutuksessa kuulet, miten empatian voima lisää työyhteisön jäsenten rohkeutta sekä kykyä kasvaa ja oppia virheistä. Empatia myös vahvistaa keskinäistä arvostuksen tunnetta työyhteisössä ja tekee vaikeiden keskustelujen kohtaamisesta sekä rajojen asettamisesta helpompaa. Kyseessä on supervoima, joka kannustaa työyhteisön jäseniä parhaisiin saavutuksiin. Opit myös, miten empatian ja tunteiden ymmärtämisen puute voi toisaalta heikentää työhyvinvointia sekä työn tuottavuutta.

Myötätunto, empatian ja tunteiden huomioiminen ovat taitoja, joissa jokainen voi kehittyä! Tule mukaan koulutukseen, jossa opit tutkitusti toimivia käytännön keinoja!

Ilmoittaudu koulutukseen tästä 24.4. klo 12 mennessä >>

Koulutus on suunnattu TAKUn ja MALin jäsenille, ja mukaan mahtuu 47 osallistujaa molemmista järjestöistä. Koulutuksesta ei tehdä tallennetta.

Kouluttajan esittely

Miia Paakkanen on Suomen myötätuntotyön tutkimuksen pioneeri sekä kokenut työelämän tunnetaitojen valmentaja. Hän on kirjoittanut aiheesta kaksi kirjaa: Myötätunnon mullistava voima (PS-Kustannus, 2017) ja Empatian voima työssä (WSOY, 2022). Miiaa kuvataan aidosti välittäväksi ja suvereeniksi alansa asiantuntijaksi sekä kouluttajaksi.

“Rautainen ammattilainen. Akateemisesti uskottava. Osaava. Innostava. Erityisen nautinnollista oli kerrankin osallistua koulutukseen, jossa ei ollut hukkaminuutteja.”
– Kansallisgalleria

“Mahtava ote. Syvä osaaminen aihealueesta. Upea läsnäolo ja aito kiinnostus valmennettaviin. Hyvä menetelmäosaaminen.”
– Nordea

Tutustu Miiaan hänen nettisivuillaan, LinkedInissä ja Instagramissa:
https://www.miiapaakkanen.com
LinkedIn: Miia Paakkanen
Instagram: @miiapaakkanen

Lisätietoja: helmi.saukkoriipi@taku.fi