Miten voit, taidekasvattaja tai yleisötyön tekijä?

18maalis13:3015:30Miten voit, taidekasvattaja tai yleisötyön tekijä?Tule kohtaamaan kollegoja ja keskustelemaan työhyvinvoinnista

Aika

(Maanantai) 13:30 - 15:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: ma 18.3. klo 13.30–15.30
Paikka: Annantalon auditorio, Annankatu 30, 00100 Helsinki
Kohderyhmä: Taidekasvattajat ja yleisötyön tekijät

Työskenteletkö taidekasvattajana tai yleisötyöntekijänä esimerkiksi kulttuuritalossa tai taideorganisaatiossa? Tule keskustelemaan mielen hyvinvoinnista sekä jaksamisesta taidekasvattajien ja yleisötyön tekijöiden työssä Miten voit? -työhyvinvointitestin pohjalta. Tapahtumassa kohtaat kollegoja ja pääset jakamaan kokemuksia siitä, mitkä tekijät ammattitehtävässäsi vaikuttavat työhyvinvointiisi. Pohdimme yhdessä myös, millaisilla keinoilla omaa työhyvinvointia voi parantaa.

Työskentelyä fasilitoivat erityisasiantuntijat Heli Ansio ja Sari Käpykangas Työterveyslaitoksesta. Heli on teatterintutkija ja teologi, joka on tutkinut ja kehittänyt työhyvinvointia taidealojen työssä yli kymmenen vuoden ajan. Sari on sosiaalipsykologi, joka tutkimustyön ohella tekee paljon ryhmän ohjausta ja erilaisia työyhteisövalmennuksia. 

Ilmoittaudu viim. keskiviikkona 13.3. >>

Mukaan mahtuu 40 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuma on kaikille avoin eikä vaadi TAKUn jäsenyyttä, vinkkaa siitä myös työkaverille!

Tapahtuma kuuluu Mielenterveyden työkalupakki -hankkeen taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen osaprojektiin. Mielenterveyden työkalupakki -hanke on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa. 

Lisätietoja
Vilja Byström
vilja.bystrom@taku.fi
p. 040 561 8967