Miten tehdään huijareiden vallankumous

11marras09:0010:30Miten tehdään huijareiden vallankumousAkavan Erityisalat kouluttaa

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 11.11. klo 9-10.30
Paikka: webinaari

Mikä on huijarisyndrooma? Miten sen kokemiseen vaikuttavat erilaiset taustatekijät tai muuttuvat kontekstit? Miten huijarisyndrooman kanssa voi oppia elämään itse, tai miten muovata arkielämän yhteisöjä sellaisiksi, että niissä olisi helpompi toimia huijaritunteista huolimatta?

Sanni Lehtinen, Amanda Pasanen ja Silja Uusikangas julkaisivat viime syksynä kirjan Huijareiden vallankumous – Huijarisyndrooman yhteiskunnallisilla juurilla (Vastapaino 2021). Webinaari on yleiskatsaus huijarisyndroomana tuntemaamme ilmiöön ja sen yhteiskunnallisiin ulottuvuuksiin. Webinaari toimii samalla kirjaesittelynä Huijareiden vallankumouksen maailmaan. Webinaari on suunnattu ihmisille, jotka ovat sekä kiinnostuneita huijarisyndroomasta monitahoisena ilmiönä että halukkaita muuttamaan sitä ruokkivia rakenteita.

Tervetuloa tekemään huijareiden vallankumousta!

Ilmoittaudu viimeistään 11.11. klo 8.30 >>

Kouluttaja Sanni Lehtinen on huijarisyndroomaan perehtynyt tietokirjailija, jolla on vuosien kokemus vaikuttamistyöstä ja kolmannen sektorin johtotehtävistä. Lehtinen on koulutustaustaltaan yhteiskuntatieteilijä.

Koulutus on Akavan Erityisalojen tuottama, lisätietoja: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi