Mitä henkilöarviointi kertoo sinusta?

19touko18:0019:00Mitä henkilöarviointi kertoo sinusta?

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 19.5. klo 18-19
Paikka: webinaari

Henkilöarviointi on yksi yleisimpiä vaiheita rekrytointiprosessin viime metreillä. Moni on vähintäänkin tehnyt joitakin testejä, ja mitä pidemmälle työuralla on ehtinyt, sitä todennäköisemmin on osallistunut myös kattavaan henkilöarviointiin. Usein henkilöarviointeja hyödynnetään myös erilaisissa yksilö- ja ryhmävalmennuksissa, sekä organisaatioiden ja yksilöiden osaamisten kehittämisessä.

Tässä webinaarissa keskitymme henkilöarviointiin rekrytoinnin näkökulmasta. Valotamme keskustelun kautta sitä, miksi henkilöarviointeja käytetään, mitä ne pitävät sisällään ja millainen on hyvä henkilöarviointi. Kerromme, miksi henkilöarviointi ei ole salatiedettä, ja toisaalta, miksi on hyvä olla tietoinen laadukkaan ja eettisen arvioinnin perusteista, sekä esimerkiksi itselle kuuluvista oikeuksista.  Pohdimme myös, miten henkilöarviointiin voi valmistautua, ja mitä lisäarvoa siitä voi parhaimmillaan itselleen saada.

Tämä webinaari on sinulle, jos sinua kiinnostaa:

  • Hyvä henkilöarvioinnin käytäntö, mitä työnhaussa sopii odottaa?
  • Mitkä ovat arvioitavan oikeudet?
  • Miten arviointiin kannattaa valmistautua, että siitä saa eniten irti?Mitä henkilöarvioinnit pitävät sisällään?

Maiju Kangas on HR-konsultoinnin ammattilainen, joka on työssään erikoistunut henkilöarviointeihin, rekrytointeihin ja suorahakuun.

Antti Lahtinen konsultoi yrityksiä ihmisiin liittyvissä kysymyksissä. Hän työskentelee HRS Advisorsilla rekrytointiprosessien ja henkilöarviointien parissa

Katso lisää ja ilmoittaudu 19.5. klo 17 mennessä >>

Tämä maksuton jäsenkoulutus on TAKUn ja Akavan Erityisalojen yhteistyötä. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski(at)akavanerityisalat.fi