Minustako pomo?

03kesä18:0019:00Minustako pomo?Webinaari

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00(GMT+03:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Aika: 3.6.20 klo 18-19
Paikka: internet

Pohditko etenemistä työelämässä? Houkutteleeko esihenkilön työ sinua?

Esihenkilön työn myötä työnkuvasi muuttuu: sinulla on vastuu  mm. johtaa, huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista ja puuttua ongelmiin. Osa kokee esihenkilötehtävät painajaismaisiksi ja osa taas nauttii niistä suunnattomasti.  Webinaarissa käydään läpi mitä ”pomon” työ vaatii ja millaiset ominaisuudet ovat vahvuuksia tässä työssä.

 Tämä webinaari sopii sinulle jos:

  • Haluat tietää lisää esihenkilön työstä

  • Kaipaat vahvistusta päätöksellesi: Minustako pomo?

  • Mietit millaista osaamista on hyvä kehittää esihenkilön työssä

Kouluttajana toimii Sonja Grönlumd-Lamminsalo. Sonja on toiminut erilaisissa yritysten esimies- ja  johtotehtävissä lähes koko työuransa. Hänet tunnetaan erityisesti vahvana henkilöstön johtajana ja muutostilanteiden asiantuntijana. Sonjalla on sekä kaupallinen että hallinnollinen koulutus. Lisäksi Sonja kehittää omaa ammatillista osaamistaan jatkuvasti ja takataskussa on myös työyhteisön sovittelijan pätevyys. Sonja valmentaa ja kouluttaa esimies-ja johtotehtävissä olevia onnistumaan työssään. Hän uskoo konkretiaan ja käytännönläheisyyteen, sillä esimiestyössä ei voi jäädä vain kehittämisen ja pohdinnan asteelle.

Ilmoittautuminen webinaariin

Webinaareihin voi osallistua vain jäsenemme. Jäsenyys tarkastetaan katto-organisaatiomme Akavan Erityisalojen jäsensihteereiden toimesta ja tarkastukseen kannattaa varata muutama päivä (viikonlopun aikana tarkastuksia ei tapahdu).

Webinaareihin ilmoittaudutaan UpPartnersin Uraportaalin kautta: www.urapalvelut.fi/akavanerityisalat

  1. Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi
  2. Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa ”Ilmoittaudu”
  3. Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet
  4. Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.