TAKUn koulutus: Minullako asiantuntijabrändi?

12loka17:0020:00TAKUn koulutus: Minullako asiantuntijabrändi?Näin brändäät itsesi ja erotut työnhakijana

Aika

(Keskiviikko) 17:00 - 20:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: ke 12.10. klo 17–20
Paikka: Zoom

Miksi omaa osaamista kannattaa brändätä?
Miten sanoitan ja visualisoin omaa osaamistani?
Miten erotun työnhakijana?

Tervetuloa TAKUn jäsenkoulutukseen, jossa portfoliovalmentaja sekä suunnitteluteknologian yliopisto-opettaja ja väitöskirjatutkija Emmi Harjuniemi johdattaa taide- ja kulttuurialan asiantuntijat oman osaamisen tunnistamisen ja brändäämisen pariin. Kolmen tunnin koulutuksen aikana syvennytään oman osaamisen sanoittamiseen ja visualisointiin sekä siihen, kuinka omaa asiantuntijabrändiä voi hyödyntää työnhaussa.

Koulutuksesta saat mukaasi kartan omasta osaamisestasi sekä brändilauseen ja hissipuheen, joita voit hyödyntää CV:ssä ja LinkedInissä. Opit kirjoittamaan omasta osaamisestasi sekä hyödyntämään tätä rakentaessasi omaa asiantuntijabrändiäsi. Lisäksi opit portfolion tekemisen perusteet sekä saat rutkasti itsevarmuutta työnhakuun!

Ilmoittaudu koulutukseen tästä >
Ilmoittautuminen päättyy ti 11.10. klo 12.

Koulutus on TAKUn jäsenille maksuton ja mukaan mahtuu 50 henkilöä.
Koulutus tallennetaan TAKUn jäsensivulle, ja se on kaikkien TAKUn jäsenten katsottavissa 3 kk ajan.

Kouluttaja

Kouluttaja Emmi Harjuniemi on portfoliovalmentaja sekä suunnitteluteknologian yliopisto-opettaja ja väitöskirjatutkija Lapin yliopistosta. Hän on kehittänyt oman osaamisen tunnistamista, asiantuntijabrändäystä ja portfolio-opetusta vuodesta 2011 ja jakanut oppejaan PortfolioAkatemia-yrityksensä kautta vuodesta 2021. Työssään yliopisto-opettajana Emmi on uraohjannut korkeakouluopiskelijoita niin palvelu- ja teollisen muotoilun, vaatetus-, tekstiili-, peli- ja graafisen suunnittelun, valokuvauksen, audiovisuaalisen mediakulttuurin kuin kuvataidekasvatuksen aloilta.

Emmin mukaan meillä kaikilla on brändi – se mitä meistä puhutaan, kun emme ole paikalla tai kuinka meidät esitellään henkilölle, jota emme tunne. Tähän brändiin voi ja kannattaa itse vaikuttaa!

Voit tutustua Emmin LinkedIn-profiiliin täällä.

Lisätietoja tilaisuudesta TAKUn järjestökoordinaattori Helmiltä helmi.saukkoriipi@taku.fi.


Turvallisemman tilan periaatteet

TAKUn tilaisuuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Emme hyväksy loukkaavaa tai häiritsevää käytöstä, kuten syrjintä tai muu häirintä. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle. Lue turvallisemman tilan periaatteet tapahtumasivun alaosasta.