Mieli ja tunteet työssä

13loka09:0010:30Mieli ja tunteet työssäAkavan Erityisalat kouluttaa

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:30(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 13.10. klo 9-10.30
Paikka: webinaari

Tervetuloa Mieli ry:n toteuttamaan Mieli työssä -webinaarisarjaan Mielellään töissä – voimavarojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen!

Mielen vahvistaminen on työelämätaito. Mielenterveys on kivijalka kyvyllemme elää täyttä elämää ja tehdä töitä. Työssä mielen hyvinvointia voi vahvistaa arkisilla keinoilla voimavaroja lisäämällä. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista. Mieliystävällisen työpaikan rakentaminen on työyhteisön yhteinen asia. ​

Webinaarisarja keskittyy mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen vahvistamiseen neljän eri teemakokonaisuuden myötä. Webinaarissa saat tietoa, vinkkejä ja oivalluksia, miten teemaa voi soveltaa oman työn ja työyhteisön arkeen mielen hyvinvointia ja voimavaroja vahvistaen.

Tunteet ovat oleellinen osa innostavaa työelämää, ja tunteiden käsittely osana omaa työtä on olennaista oman mielen ja työhyvinvoinnin ylläpitämisessä. Tähän koulutukseen osallistuttuasi ymmärrät paremmin, miten tunteet vaikuttavat meihin ihmisiin ja miten käsitellä tunteita osana työtä.

Kouluttajana Marjo Lehtinen, työhyvinvointipäällikkö, psykologi / Työelämän mielenterveys -yksikkö
MIELI Suomen Mielenterveys ry. Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu viim. 13.10. klo 9 >>

Maksuttoman jäsenkoulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi