Mielenterveyttä vahvistava lähijohtaminen

05touko09:0010:30Mielenterveyttä vahvistava lähijohtaminenmieli ry kouluttaa

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:30(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 5.5. klo 9-10.30
Paikka: Zoom-webinaari

Tervetuloa Mieli ry:n toteuttamaan Mieli työssä -webinaarisarjaan ’Mielellään töissä – voimavarojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen!’ Mielen vahvistaminen on työelämätaito. Mielenterveys on kivijalka kyvyllemme elää täyttä elämää ja tehdä töitä.

Työssä mielen hyvinvointia voi vahvistaa arkisilla keinoilla voimavaroja lisäämällä. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista. Mieliystävällisen työpaikan rakentaminen on työyhteisön yhteinen asia. ​

Webinaarisarja keskittyy mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen vahvistamiseen kolmen eri teemakokonaisuuden myötä. Webinaarissa saat tietoa, vinkkejä ja oivalluksia, miten teemaa voi soveltaa oman työn ja työyhteisön arkeen.

Mielenterveyden johtaminen on investointi, joka tuottaa tulosta ja työhyvinvointia. Hyvä mielenterveys on työkyvyn perusta. Mielen hyvinvoinnin edistäminen heijastuu myönteisesti työn tuottavuuteen ja lisää hyvinvointia. Mielenterveyteen panostaminen on kannattavaa niin työntekijälle, työyhteisölle kuin myös koko organisaatiolle. 

Organisaatiot, jotka ovat omistautuneet mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen esimerkiksi henkilöstöä ja johtoa kouluttamalla, ovat voineet vahvistaa työn tuottamaa hyvinvointia, asiakastyytyväisyyttä ja tulosta.

Kouluttajana Marjo Lehtinen, työhyvinvointipäällikkö, psykologi, Työelämän mielenterveys -yksikkö / MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Ilmoittaudu viimeistään 5.5. klo 9 >>

Koulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi