Mielen hyvinvointi taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen esihenkilötyössä 

05huhti08:3010:00Mielen hyvinvointi taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen esihenkilötyössä Tule kohtaamaan kollegoja ja keskustelemaan työhyvinvoinnista

Aika

(Perjantai) 08:30 - 10:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: perjantaisin 5.4., 19.4. ja 3.5. klo 8.30–10.00
Paikka: Zoom
Kohderyhmä: Taiteen, kulttuurin ja tapahtumien parissa toimivat esihenkilöt

Toimitko esihenkilönä pienessä työyhteisössä tai johdatko isoa tiimiä? Tervetuloa mukaan vertaisryhmään! Mukaan mahtuu 12 TAKUn jäsentä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittaudu 28.3. mennessä >>

Ryhmän työskentelyä fasilitoivat erityisasiantuntija Heli Ansio ja vanhempi asiantuntija Susanna Visuri Työterveyslaitoksesta. Heli on teatterintutkija ja teologi, joka on tutkinut ja kehittänyt työhyvinvointia luovien alojen työssä yli kymmenen vuoden ajan. Susanna on yli 15 vuoden ajan tutkinut ja kehittänyt eri toimialoilla työskentelevien yrittäjien, itsensätyöllistäjien ja pienten toimijoiden työturvallisuutta, työhyvinvointia ja johtamista.

Esihenkilöiden ryhmän tapaamisten teemat

  • Miten huolehdin omasta hyvinvoinnistani?
    Teemme yhdessä Miten voit? -työhyvinvointitestin ja keskustelemme siitä, mitkä asiat vaikuttavat työhyvinvointiin alan esihenkilön työssä.
  • Miten rakennan mielen hyvinvointia edistävää työkulttuuria? 
    Pohdimme, miten esihenkilö voi vahvistaa mielen hyvinvointia työyhteisössä, ja kurkistamme Mielenterveyden työkalupakkiin.
  • Case-työskentely 
    Käsittelemme yhdessä ryhmäläisten ajankohtaisia työhön, työhyvinvointiin ja esihenkilötyöhön liittyviä kysymyksiä ja ideoimme niihin ratkaisuja.

Huom!
Ilmoittautuessasi esihenkilöiden vertaisryhmään, sitoudut osallistumaan jokaiselle kolmelle kokoontumiskerralle. Jos joudut perumaan osallistumisesi, olethan meihin yhteydessä taku@taku.fi, niin vapautamme paikkasi mahdollisesti jonossa olevalle jäsenelle.

Lisätietoja
Vilja Byström
vilja.bystrom@taku.fi
p. 040 561 8967