Mielen hyvinvointi taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen asiantuntijatyössä 

21maalis08:3010:00Mielen hyvinvointi taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen asiantuntijatyössä Tule kohtaamaan kollegoja ja keskustelemaan työhyvinvoinnista

Aika

(Torstai) 08:30 - 10:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: torstaisin 21.3., 4.4. ja 18.4. klo 8.30–10.00 Zoomissa.
Paikka: Zoom
Kohderyhmä: Taiteen, kulttuurin ja tapahtumien parissa toimivat asiantuntijat

Teetkö töitä tuotannon, kehittämisen ja suunnittelutehtävien parissa? Tule mukaan oivaltamaan ja keskustelemaan! Mukaan mahtuu 12 TAKUn jäsentä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittaudu 14.3. mennessä >>

Ryhmän työskentelyä fasilitoivat erityisasiantuntija Heli Ansio ja erikoistutkija Sara Lindström Työterveyslaitoksesta. Heli on teatterintutkija ja teologi, joka on tutkinut ja kehittänyt työhyvinvointia luovien alojen työssä yli kymmenen vuoden ajan. Sara on organisaatiotutkija, joka viime vuosina on tutkinut työn merkityksellisyyttä sekä ammatti-identiteettejä ja kehittänyt työhyvinvointia taiteen apurahansaajien parissa.

Heli ja Sara työskentelevät Mielenterveyden työkalupakki -hankkeen taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen osaprojektissa. Mielenterveyden työkalupakki -hanke on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa.

Asiantuntijoiden ryhmän tapaamisten teemat

  • Miten huolehdin omasta hyvinvoinnistani?
    Teemme yhdessä Miten voit? -työhyvinvointitestin ja keskustelemme siitä, mitkä asiat vaikuttavat työhyvinvointiin alan asiantuntijatöissä.
  • Oman työn johtaminen
    Pohdimme käytännön keinoja oman työn johtamiseen.
  • Case-työskentely
    Käsittelemme yhdessä ryhmäläisten ajankohtaisia työhön ja työhyvinvointiin liittyviä kysymyksiä ja ideoimme niihin ratkaisuja.

Huom!
Ilmoittautuessasi asiantuntijoiden vertaisryhmään, sitoudut osallistumaan jokaiselle kolmelle kokoontumiskerralle. Jos joudut perumaan osallistumisesi, olethan meihin yhteydessä taku@taku.fi, niin vapautamme paikkasi mahdollisesti jonossa olevalle jäsenelle.

Lisätietoja
Vilja Byström
vilja.bystrom@taku.fi
p. 040 561 8967