TAKUn koulutus: Merkityksellisen työn kaava

27syys17:0019:00TAKUn koulutus: Merkityksellisen työn kaavaKohti merkityksellisempää työtä ja onnellisempaa elämää

Aika

(Tiistai) 17:00 - 19:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: ti 27.9. klo 17–19
Paikka: Zoom

Merkityksellinen työ syntyy siinä yhtymäkohdassa, kun ihminen voi toteuttaa autenttista itseä, omia vahvuuksia ja toimia arvojensa mukaan, ja samalla antaa oman positiivisen panoksen maailmalle.

Tervetuloa TAKUn jäsenkoulutukseen, jossa tietokirjailija, puhuja ja positiivisen psykologian kouluttaja Rosa Nenonen antaa askelmerkit kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää. Rosa johdattaa asiantuntevasti ja innostavasti kohti oman tarinan, arvojen ja vahvuuksien löytämistä sekä rohkeutta toteuttaa itseään.

Koulutuksen jälkeen hahmotat paremmin, mitä ajattelet voivasi tehdä sekä mitä haluat tehdä työelämässä. Millainen on juuri sinulle merkityksellinen työ, jossa voit toteuttaa itseäsi ja jakaa osaamistasi? Koulutus myös muistuttaa meitä itsemme tukemisen tärkeydestä.

Koulutus pitää sisällään innostavia teoriaosuuksia, syventäviä harjoitteita sekä keskustelua. Osallistujat saavat myös pienen ennakkotehtävän.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä >
Ilmoittautuminen päättyy ma 26.9. klo 12.

Koulutus on TAKUn jäsenille maksuton ja mukaan mahtuu 95 henkilöä.
Koulutus tallennetaan TAKUn jäsensivulle, ja se on kaikkien TAKUn jäsenten katsottavissa 3 kk ajan.

Kouluttaja

Kouluttaja Rosa Nenonen on intohimoinen puhuja sekä tietokirjailija, positiivisen psykologian kouluttaja ja hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Rosan esikoisteos ”Merkityksellisen työn kaava” julkaistiin vuonna 2020 (Gummerus).

Rosan intohimona on tutkia maailmaa, löytää uusia ja merkityksellisiä tulokulmia hyvään elämään – ja kertoa ajatuksistaan ja havainnoistaan myös muille. Rosa saakin usein palautetta puheistaan, että hänen intohimonsa on tarttuvaa.

Lisätietoja tilaisuudesta TAKUn järjestökoordinaattori Helmiltä helmi.saukkoriipi@taku.fi.


Turvallisemman tilan periaatteet

TAKUn tilaisuuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Emme hyväksy loukkaavaa tai häiritsevää käytöstä, kuten syrjintä tai muu häirintä. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle. Lue turvallisemman tilan periaatteet tapahtumasivun alaosasta.