LinkedIn alkeet -työpaja – profiili kuntoon

23maalis16:0019:00LinkedIn alkeet -työpaja – profiili kuntoon

Aika

(Torstai) 16:00 - 19:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 23.3. klo 16-19
Paikka: Zoom-webinaari

Tässä kolmen tunnin työpajassa perustetaan LinkedIn-tili ja käydään läpi perusasiat palvelusta ja sen käytöstä. Luot askel kerrallaan itsellesi LinkedIn-tilin: omat tietosi, opinnot ja koulutukset, työkokemuksen ja nykystatuksen.

Työpajassa käsitellään palvelun toiminnallisuudet, oppimismahdollisuudet ja työkalut. Opit myös verkostoitumisen tärkeyden, päivitystiheyden vaikutukset sekä oman henkilökuvan rakentamisen edut. Luvassa on paljon käytännön harjoituksia ja saat paljon vinkkejä sekä esimerkkejä LinkedInin käytöstä!

1. Ensimmäisellä tunnilla perustetaan tili ja käydään läpi perusasioita.
2. Toisen tunnin aikana keskitytään verkostoitumiseen ja oman osaamisen esilletuomiseen.
3. Kolmannen tunnin aikana opit ammatillisesta kehittymisestä sekä työnhaun sujuvuudesta.

Voit osallistua tähän työpajaan myös, jos sinulla on vanha LinkedIn-tili, jonka käytön haluat aloittaa uudestaan. Varmistathan kuitenkin, että pääset tilillesi.

Osallistuaksesi sinulla tulee olla tietokone internetyhteydellä, toimiva sähköposti, oma kuvasi tallennettuna tietokoneesi työpöydälle sekä oppimisen intoa.

Kouluttajana toimii Liisa Siitonen (Xennek Oy), joka on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan.

Ilmoittaudu viim. 23.3. klo 12 >>

Maksuttoman jäsenkoulutuksen järjestää Akavan Erityisalat. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi