LinkedIn alkeet -työpaja -profiili kuntoon

03marras09:0012:00LinkedIn alkeet -työpaja -profiili kuntoonAkavan Erityisalat kouluttaa

Aika

(Torstai) 09:00 - 12:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 3.11. klo 9-12
Paikka: webinaari (tallennetta ei tehdä)

Tässä työpajassa perustetaan LinkedIn-tili ja käydään läpi perusasiat palvelusta ja sen käytöstä.

Luot askel kerrallaan itsellesi LinkedIn-tilin: omat tietosi, opinnot ja koulutukset, työkokemuksen ja nykystatuksen. Työpajassa käsitellään palvelun toiminnallisuudet, oppimismahdollisuudet ja työkalut. Opit myös verkostoitumisen tärkeyden, päivitystiheyden vaikutukset sekä oman henkilökuvan rakentamisen edut. Työpajassa tehdään paljon käytännön harjoituksia ja saat paljon vinkkejä sekä esimerkkejä.

klo 9-10 perustetaan tili ja käydään läpi perusasioita.
klo 10-11 keskitytään verkostoitumiseen ja oman osaamisen esilletuomiseen
klo 11-12 opitaan ammatillisesta kehittymisestä sekä sujuvasta työnhausta

Voit osallistua tähän työpajaan myös, jos sinulla on vanha LinkedIn-tili, jonka käytön haluat aloittaa uudestaan. Varmistathan kuitenkin, että pääset tilillesi.

Osallistuaksesi sinulla tulee olla tietokone internetyhteydellä, toimiva sähköposti, oma kuvasi tallennettuna tietokoneesi työpöydälle sekä oppimisen intoa!

Ilmoittaudu viimeistään 3.11. klo 8.30 >>

Kouluttaja Liisa Siitonen (Xennek Oy) on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana hän on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Koulutus on Akavan Erityisalojen tuottama, lisätietoja: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi