Valtakunnalliset KUTU Päivät

09loka(loka 9)00:0010(loka 10)00:00Valtakunnalliset KUTU PäivätTapahtuma kulttuurituotannon parissa työskenteleville

Aika

9 (Maanantai) 00:00 - 10 (Tiistai) 00:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 9.-10.10.2023
Paikka: Messu- ja kongressikeskus Paviljonki, Jyväskylä

Valtakunnalliset kulttuurituottajapäivät & kuntien kulttuuritoiminnan neuvottelupäivät tulevat taas! Tapahtuma on suunnattu kaikille kulttuurin parissa työskenteleville, joiden työnkuvaan kuuluu kulttuuripalveluiden suunnittelu ja toteuttaminen.

KUTU päivät nostavat esiin ajankohtaisia aiheita, mahdollistavat laajan verkostoitumisen ja tarjoavat työvälineitä kulttuurituottamisen monialaisiin toimenkuviin. TAKU on mukana tarjoamassa työelämäneuvoja, tulethan tapaamaan meitä ständille!

Löydät nostoja herkullisesta ohjelmasta sekä lippukaupan täältä >>

Ilmoittautuminen on avoinna 29.9. saakka.

Liput etuhintaan TAKUlaisille!

KUTU Päivien liput ovat myynnissä FCG:n koulutuskalenterissa. TAKUn jäsenet saavat liput etuhintaan, joka kannattaa hyödyntää.

Lippu sisältää kaksipäiväisen seminaariohjelman, sisäänpääsyn iltatilaisuuteen ja ruokailut molemmille päiville (aamu- ja iltapäiväkahvit, lounas ja iltatilaisuuden ruokatarjoilun).

Ohjelmassa mm.

Riie Heikkilä (ma 9.10.). Tilastot ja tutkimus osoittavat, että kaikenlainen kulttuuriosallistuminen keskittyy yhä rajatummalle joukolle käytännössä kaikissa kehittyneissä yhteiskunnissa, myös ”mahdollisuuksien tasa-arvon” Suomessa. Miksi niin moni kokee vierautta tai jopa uhmaa kulttuuria kohtaan? Tampereen yliopiston sosiologian dosentti Riie Heikkilä tarkastelee kulttuuriosallistumista erilaisten aineistojen valossa.

Sanna Lehtonen (ma 9.10.). Kuntien tehtävät muuttuivat vuoden alussa. Sivistystoimi ja kulttuuri korostuivat. Samaan aikaan menot kuitenkin uhkaavat lisääntyä ja tulot pienentyä. Sanna Lehtonen, ekonomisti ja kuntatalousasioiden johtaja Suomen Kuntaliitossa pohtii, onko kulttuuri aina vain kuluerä ja minkälaisiin kulttuuripalveluihin meillä on jatkossa varaa?

Carla Ahonius (ti 10.10.). Manage Me Oy:n perustaja Carla Ahonius toimii mm. Jare Tiihosen sekä Jenni Vartiaisen managerina. Tule kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita Ahoniuksen urasta sekä saamaan vinkkejä maineenhallintaan ja ilmiöiden luomiseen!

Tiistaina 10.10. syvennytään myös hallitusohjelmaan ja siihen, miten sen linjaukset käytännössä vaikuttavat kulttuuritoimijoiden arkeen.

KUTU Päivillä on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin rinnakkaissessioihin, jotka tarjoavat tietoa ja työkaluja. Aiheina mm. asiakaslähtöinen tapahtumatuotanto, rahoitusosaaminen, yhdenvertaisten kulttuuripalveluiden toteuttaminen sekä luovan alan tuottajien henkisen infran kehittäminen.