Kulttuurikahvit: Digitaaliset toimintamallit luovan alan kentällä

31tammi08:3009:30Kulttuurikahvit: Digitaaliset toimintamallit luovan alan kentällä

Aika

(Keskiviikko) 08:30 - 09:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: ke 31.1. klo 8.30-9.30
Paikka: Zoom-webinaari

Millaista muutosta digitaaliset toimintamallit voivat tuottaa luovan alan kentälle?
Miten digiratkaisut tulisi huomioida organisaation toiminnassa? 
Miten siirrytään manuaalisesta tuotteistamisesta ja välitystoiminnasta digitaaliseen?
Millainen on digimyynnin merkitys luovan alan toimijoille nyt ja tulevaisuudessa? 

Case-esimerkkinä Espoossa Kulttuurin edistäminen ja kumppanuudet -palvelualueella toteutettu pilotti kulttuurihyvinvointipalveluiden digitaalisesta välittämisestä.

Alustajana teknologiayritys Gigle Oy:n toimitusjohtaja ja toinen perustaja Inkeri Borgman, jolla on 15 vuoden kokemus luovilta aloilta tuottajana ja kehittäjänä.

Ilmoittaudu viim. tiistaina 30.1. klo 16 >>

Osallistuminen ei edellytä TAKUn jäsenyyttä, voit siis kutsua myös kollegasi mukaan! Pyydämme kuitenkin ennakkoilmoittautumista, sillä osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Lisätietoa tilaisuuden alustajasta: Inkeri Borgman on erikoistunut toimimaan luovan alan, liiketalouden ja digitalisaation rajapinnoilla. Oman yrityksensä kautta hän kehittää teknologiaa luovan alan palveluiden välittämiseen.

Inkeri on kouluttanut tuotteistamisesta ja myynnistä mm. Taideyliopistolla, Humakissa ja Taikella sekä puhunut mm. digitalisaation ja ansaintamallien teemoista eri tilaisuuksissa. Koulutukseltaan hän on musiikin maisteri  ja kulttuurituottaja. Juuri nyt hän suorittaa harrastuksenaan kauppatieteiden maisterin tutkintoa Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Lisätietoja: vilja.bystrom@taku.fi