Koodikoulu – ohjelmoinnin perusteet

04loka16:0020:00Koodikoulu – ohjelmoinnin perusteet

Aika

(Keskiviikko) 16:00 - 20:00(GMT+03:00)

Sijainti

Business Meeting Park

Tapahtuman tiedot

Miten koodari ajattelee, minkälaisten ongelmien kanssa hän päivittäin tekee töitä? Harva kulttuurialalla työskentelevä on koodari, mutta monella työpaikalla tehdään töitä ohjelmistoalan ammattilaisten kanssa. Koodikoulussa opit perusteet internet-selaimissa käytettävän HTML-koodin kirjoittamisesta ja pääset kurkistamaan koodarin arkipäivään. Kouluttaja Tuomas Sauliala työskentelee Reaktorilla Technical Marketing Managerina.

Koodikoulun pääosassa on omalla tietokoneella tehtävä harjoitus, jossa kirjoitetaan itse koodia. Mitään aikaisempaa ohjelmointi- tai koodauskokemusta ei tarvita. Harjoituksen voi tehdä sekä Windows- että Mac-tietokoneilla. Muista siis ottaa mukaan oma tietokoneesi!

Koulutus järjestetään yhteistyössä Specia ry:n, KAJ ry:n, MAL ry:n ja Viesti ry:n kanssa.

Mukaan mahtuu 6 TAKUn jäsentä​, lisäksi varasijoille otetaan 2. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijalla oleville ilmoitetaan erikseen. Mahdolliset peruutukset 29.9.2017 mennessä, ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista veloitamme 30 euron peruutusmaksun. Koulutus on maksuton TAKUn jäsenille.

KOULUTUS ON TÄYNNÄ. Ilmoitamme mahdollisista peruutuspaikoista tiedotuskanavissamme.