Koodikoulu – ohjelmoinnin perusteet (Tampere)

15helmi17:0020:00Koodikoulu – ohjelmoinnin perusteet (Tampere)

Aika

(Torstai) 17:00 - 20:00(GMT+02:00)

Sijainti

Linna LS K109

Tapahtuman tiedot

Syksyllä 2017 järjestetty suosittu koodikoulutus järjestetään tänä keväänä Tampereella.

Miten koodari ajattelee, minkälaisten ongelmien kanssa hän päivittäin tekee töitä? Harva kulttuurialalla työskentelevä on koodari, mutta monella työpaikalla tehdään töitä ohjelmistoalan ammattilaisten kanssa. Koodikoulussa opit perusteet internet-selaimissa käytettävän HTML-koodin kirjoittamisesta ja pääset kurkistamaan koodarin arkipäivään. Kouluttaja Tuomas Sauliala työskentelee Reaktorilla Technical Marketing Managerina.

Koodikoulun pääosassa on omalla tietokoneella tehtävä harjoitus, jossa kirjoitetaan itse koodia. Mitään aikaisempaa ohjelmointi- tai koodauskokemusta ei tarvita. Harjoituksen voi tehdä sekä Windows- että Mac-tietokoneilla. Muista siis ottaa mukaan oma tietokoneesi, ja tarkista, että sinulla on riittävät käyttöoikeudet ohjelmien asentamiseen!

Koulutus alkaa klo 17 ja paikalle voi saapua klo 16.30 alkaen, joten olethan paikalla hyvissä ajoin.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Specia ry:n, KAJ ry:n, MAL ry:n ja Viesti ry:n kanssa.

Mukaan mahtuu 6 TAKUn jäsentä, lisäksi varasijoille otetaan 2. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijalla oleville ilmoitetaan erikseen. Mahdolliset peruutukset 5.2.2018 mennessä, määräajan jälkeen ilmoitetuista peruutuksista veloitamme 30 euron peruutusmaksun. Koulutus on maksuton TAKUn jäsenille.

Lisätiedot: Miika Sillanpää / TAKU ry, miika.sillanpaa@taku.fi, puh. 0440 664 800.