Jos mikään ei toimi, vedä ässä hihasta

06marras00:0000:00Jos mikään ei toimi, vedä ässä hihastaWebinaari työnhakuun

Aika

(Keskiviikko) 00:00 - 00:00(GMT+02:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Keskiviikkona 6.11. klo 15-16

Tuntuuko, että kaikki keinot työnhaussa on jo käytetty? Olet lähettänyt tuloksetta jo kymmeniä hakemuksia?

Työnhaussa on hyvä muuttaa toimintastrategiaa, jos vanhat metodit ei toimi. Tapoja riittää: markkinointikirjeestä somebrändäykseen. Tule mukaan webinaariin ja poimi itsellesi sopivin uusi metodi käyttöön.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos olet hakenut töitä tuloksetta ja tarvitset uusia metodeja käyttöösi. Kouluttajana toimii UP! Partnersin Susan Calonius.

Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa.

TAKU tarjoaa jäsenilleen yhteensä 100 lippua UP Partnerssin webinaareihin tänä vuonna 2019. Lippuja voi vuoden aikana varata enintään viiteen webinaariin jäsentä kohden. Tallenne on vuoden ajan katsottavissa.

Varaamalla paikan haluamaasi webinaariin uraportaalissa voit osallistua yksin tai järjestää webinaarikatsomon, sekä palata tallenteeseen uudelleen vuoden ajan niin monta kertaa kuin haluat. Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa, jonka muihin webinaareihin voi osallistua myös Akavan Erityisalojen tarjoamana tai paikkojen loputtua omakustanteisesti.

Webinaariin osallistuaksesi sinun täytyy ilmoittautua mukaan uraportaalin kautta, mutta et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden seurataksesi webinaaria. Uraportaaliin kirjaudutaan ensimmäistä kertaa jäsennumerolla.  Jäsennumero löytyy TAKUn/Akavan Erityisalojen jäsenkortista. webinaarista tulee myös tallenne, jos ajankohta ei syystä tai toisesta sovi sinulle.