Johtajuusseminaari 2022

10helmi14:0016:00Johtajuusseminaari 2022Onnistu vastuullisuuden johtamisessa!

Aika

(Torstai) 14:00 - 16:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: to 10.2.22 klo 14-16
Paikka: Youtube-striimi

Kuinka vastuullisuustyötä johdetaan strategisella tasolla? Miten vastuullisuus saadaan osaksi organisaation strategiaa? Ja miten onnistua vastuullisuuden johtamisessa?

Tervetuloa johtajuusseminaariin kuulemaan vastauksia, kuinka vastuullisuustyötä johdetaan onnistuneesti. Johtajuusseminaari on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen esihenkilöinä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet pohtimaan johtamisen ajankohtaisia ilmiöitä.

Omat näkemyksensä ja kokemuksensa ajankohtaiseen keskusteluun tuovat Vaasan yliopiston vastuullisuus- ja eettisyysjohtaja Tommi Lehtonen sekä HAM:n Helsinki Biennaalin tuotantopäällikkö Jonna Hurskainen. Seminaarin paneelikeskustelussa vastuullisuuden onnistunutta johtamista pohtivat:

  • Päivi Anttikoski, SOK:in S-ryhmän markkinoinnista, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja
  • Niina Hattunen, Ilosaarirockin ja Joensuun popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja
  • Saana Rossi, kirjailija, advisor ja ex-HR-johtaja

Seminaari pidetään Youtube-striiminä 10.2.2022 klo 14.00–16.00.

Seminaarin juontaa Helsingin Sanomien talouden ja politiikan toimittaja Alma Onali. Aiemmin myös kulttuuri- ja ulkomaantoimittajana työskennellyt Onali on työssään perehtynyt erityisesti erilaisiin vastuullisuuskysymyksiin, niin ilmaston kuin ihmisoikeuksienkin näkökulmasta.

Seminaarin tarjoavat TAKUn kanssa yhteistyössä Kuntien asiantuntijat -Kumula ry, Museoalan ammattiliitto MAL ry, Skilla ry, Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry sekä Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry. Seminaari on avoin ja maksuton jäsenillemme, mutta muistathan ilmoittautua, jotta saat linkin striimiin.

Ilmoittaudu seminaariin tästä https://www.lyyti.fi/reg/johtajuusseminaari2022.

Ilmoittautuminen päättyy 9.2.2022 klo 14.00. Tapahtumasta ei tehdä tallennetta, joten varaathan ajan jo kalenteristasi! Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan johtamisesta!

***

Lisätietoja TAKUn yhteisösuunnittelijalta Viljalta vilja.bystrom@taku.fi.